Marvel'ın Yeni Filmleri Belli Olmuş Olabilir: İsim Hakları İçin Patent Başvurusunda Bulunulduğu İddia Edildi

18
3
2
1
0
Ortaya atılan yeni bir iddia, Marvel Stüdyoları'nın MCU'nun yeni filmleri için patent başvurusunda bulunmuş olabileceğini gösterdi. Filmlerin isimleri için yapıldığı belirtilen bu başvurular yeni Avengers yapımları hakkında bazı heyecan verici detayları içeriyor.

Şu sıraların en popüler filmlerini bünyesinde bulunduran Marvel Sinematik Evreni (MCU), her yıl yeni yapımlarla karşımıza çıkıyor ve sinema salonlarını domine ediyor. Avengers (Yenilmezler) filmlerinin sona ermesinin ardından yeni büyük serinin ne olacağı da son zamanlarda büyük bir merak konusuydu. 

Geçtiğimiz günlerde bu konuyla ilgili bir açıklama gelmişti. MCU’daki dev yapımların arkasındaki isimler Anthony ve Joe Russo, hayranların beklediği Secret Wars çizgi romanı ile ilgili konuşmuştu. Bu uyarlamanın yapılmasının hayalleri olduğunu belirten ikili, projenin büyüklüğünün bir engel olduğunu aktarmıştı. MCU’nun geleceği hâlen gizemini korumaya devam ederken konu hakkında yeni bilgiler ortaya çıktı. 

Marvel'ın yeni filmler için patent başvurusunda bulunduğu iddia edildi

ABD’nin San Diego şehrinde gerçekleştirilecek olan ve Marvel’ın önemli duyurularını içermesi beklenen çizgi roman fuarı San Diego Comic Con (SDCC) öncesinde bazı iddialar ortaya çıktı. Buna göre Marvel Stüdyoları, yeni filmlerinin isimleri için patent başvurusunda bulundu. Ortaya çıkan iddialar, yeni Avengers filmlerinin neler olabileceğini de bizlere gösterdi. 

Marvel’ın yeni filmlerine ait olduğu düşünülen isimler, ilk olarak Reddit’te bulunan bir kullanıcı tarafından paylaşıldı. Başvurunun da daha önce Disney ile patentler için birlikte çalışan Mitscherlich isimli bir avukatlık şirketi tarafından yapıldığı belirtildi. 

İşte ortaya çıkan isimler:

  • Avengers: Secret Wars
  • Avengers: The Kang Dynasty 
  • Captain America: New World Order
  • Multiverse Saga
  • Thunderbolts 

Patent başvurusunda bulunulan bu isimler, şirketin çizgi romanlarda karşımıza çıkan Thunderbolts takımına odaklanan bir film üzerinde çalıştığını ortaya koyuyor. Ayrıca, yeni Captain America filminin olası ismi de iddiayla birlikte ortaya çıkıyor. 

Son olarak bu liste, hayranların heyecanla beklediği Secret Wars serisinin MCU’ya gelebileceğini ortaya koyuyor. Ayrıca yeni bir Avengers filmi için Ant-Man ve Wasp: Quantumania filmiyle ilk kez karşımıza çıkacak olan kötü karakter Kang the Conqueror’a odaklanan bir isim düşünüldüğü de dikkat çekiyor.

18
3
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
18
3
2
1
0