'Microsoft Akıllı Saat Tanıtsa Nasıl Olurdu?' Sorunu Yanıtlayan Surface Watch Konsepti

35
4
1
1
1
Tasarımcı Reiten Cheng, Microsoft'un bir akıllı telefon tanıtması halinde nasıl bir tasarım sunacağını ortaya koydu. Konsepte göre Microsoft Surface Watch, klasik bir tasarımdan ziyade spor bir tasarıma sahip olacak. Tabi tanıtılsaydı...

Dünyanın en büyük teknoloji şirketlerinden biri olan Microsoft, 2012 yılında gerçekleştirdiği ilk Microsoft Surface etkinliğinden bu yana kendi yazılımlarını, kendi geliştirdiği donanımlara entegre etmek için epey çaba sarf etti.

Microsoft'un Surface markası altında bugüne kadar akıllı telefon, tablet, dizüstü bilgisayar ve hatta Zune adında bir MP3 çalar geliştirdiğini dahi gördük. Ancak özellikle akıllı telefon sektöründe başarılı olduğunu söylemek pek de mümkün değil.

Microsoft Surface Watch konsept tasarımı

Microsoft Surface Watch

Peki Microsoft, Surface Watch adında bir akıllı saat geliştirseydi nasıl görünürdü? Tasarımcı Reiten Cheng, Microsoft’un bir akıllı saat geliştirmesi halinde nasıl bir tasarım ortaya koyacağını hayal etti ve sonuçları çevrimiçi olarak paylaştı.

Surface Watch

Cheng’e göre Microsoft, akıllı saatinde daha çok minimalist, spor bir tasarım tercih edecek. Magnezyum alaşımlı oval gövde, ayarlanabilir Alcantara kordon ve ilgi çekici renk seçenekleriyle özellikle spor tasarım sevenlere hitap edecek bir görünüme sahip.

Surface Watch renkler

Dürüst olmak gerekirse konsept Microsoft Surface Watch, daha klasik tasarımlı akıllı saat sevenlere pek de hitap etmiyor. Yine de spor tasarımları sevenler için hem tasarım hem de renk seçenekleriyle şık bir akıllı saat sunduğu söylenebilir.

Microsoft Surface Watch konsepti fotoğrafları

Surface Watch surfacebook

Microsoft Surface Watch gri

Microsoft Surface Watch arkası

Microsoft Surface Watch kordon

Microsoft Surface Watch tüm renkler

Kaynak : https://www.techeblog.com/microsoft-surface-watch/
35
4
1
1
1
Emoji İle Tepki Ver
35
4
1
1
1