Microsoft, Tasarımını Değiştirdiği Uygulamalara Bir Yenisini Ekledi

16
2
1
0
0
Microsoft, OneNote kullanıcılarını sevindirecek bir güncelleme yayınladı. Yeni güncelleme, notlarınıza görseller ekleyebilmenize olanak sağlamasının yanı sıra, uygulamaya yeni bir ikon da getiriyor.

Microsoft, zaman geçtikçe uygulamalarının görünüşlerini değiştirmeyi seven bir firma. Microsoft bu huyunu, son olarak Android için beta sürecinde olan, OneNote isimli uygulamasında gösterdi. Bilmeyenler için OneNote, kişisel notlar tutup bu notları düzenleyebildiğiniz bir not defteri uygulaması.

Microsoft son güncellemesiyle uygulamanın ikonunda ve bazı özelliklerinde yeniliğe gitti. Artık notlarınıza görseller ekleyebiliyor ve sayfaların dizilimini yeniden düzenleyebiliyorsunuz.

Firma, uygulamanın ikonunda, Word, Excel ve Outlook benzeri uygulamalarında kullandığı dizayna bağlı kaldı. Sol tarafta eski, sağ tarafta da yeni ikonu görebilirsiniz.

Son olarak uygulamanın beta sürümünde yer almak isteyenler, OneNote’un beta programına katıldıktan sonra Google Play Store üzerinden yeni güncellemeyi alabilir.

Kaynak : https://www.androidcentral.com/onenote-android-beta-updated-new-icon-revamped-notebook-and-sticky-notes
16
2
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
16
2
1
0
0