NASA Astronotu İstanbul'un Uzaydan Çekilmiş 'Şiir Gibi' Bir Fotoğrafını Paylaştı

161
15
5
2
2
NASA'nın internet fenomeni haline gelen astronotlarından Shane Kimbrough, Uluslararası Uzay İstasyonu'ndan İstanbul'un fotoğraflarını paylaştı. Ünlü astronot, paylaşımında Mustafa Kemal Atatürk'ü de andı.

Uzaydan çektiği fotoğraflar ile bir internet fenomeni haline gelen NASA astronotlarından Shane Kimbrough, şimdi de İstanbul'un uzaydan çekilen fotoğraflarını paylaştı. Söz konusu paylaşımlarını Twitter hesabı üzerinden yapan ünlü astronot, İstanbul ve Türkiye için övgüyle söz ederken, ülkemizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ü de anmadan geçmedi. 

Kimbrough, Uluslararası Uzay İstasyonu'nda (ISS) çalışan astronotlardan bir tanesi. Ancak Kimbrough'un yaptığı paylaşımlar, onun dünya genelinde nam salan bir astronot olmasını sağladı. Dünyanın dört bir yanından etkileyici görüntüler paylaşan astronot, İstanbul paylaşımı ile de binlerce beğeni ve yorum almayı başardı.

NASA astronotunun paylaştığı İstanbul fotoğrafı

NASA

Twitter'daki paylaşımıyla ilgili açıklamalarda bulunan NASA astronotu Shane Kimbrough, İstanbul ve Türkiye'nin uzaydan harika göründüğünü söylerken, Atatürk Olimpiyat Stadını tarif ederken Mustafa Kemal Atatürk'ü de andı.

NASA

Paylaştığı ikinci fotoğrafta Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nun olduğunu belirten astronot, bu stadyumun Türkiye'nin en büyük stadyumu olduğunu söyledi. Stadyumun isminin Mustafa Kemal Atatürk'ten geldiğini belirten NASA çalışanı, Atatürk'ün Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu ve ilk Cumhurbaşkanı olduğunu hatırlattı. Shane Kimbrough'un paylaşımına Twitter üzerinden ulaşmak isterseniz, buradaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Kaynak : https://www.sozcu.com.tr/2021/teknoloji/nasa-astronotundan-istanbul-paylasimi-6546847/?utm_source=dahafazla_haber&utm_medium=free&utm_campaign=dahafazlahaber
161
15
5
2
2
Emoji İle Tepki Ver
161
15
5
2
2