3
2
0
0
0

Malum akaryakıt fiyatları uçtu gitti, insanlar elektrikli araçlara yöneldi. Bunlardan en dikkat çeken ve tercih edilenlerinden biri ise elektrikli scooter’lar. İşte biz de bugünkü videomuzda Navee’nin N65 modeli elektrikli scooter’ını inceledik.

Navee N65’in tasarımı:

Siyah ve mat bir görünüme sahip Navee N65, katlanmış bir halde ve yanında şarj aletiyle geliyor. 23.5 kilo ağırlığındaki bu elektrikli scooter, 120 kiloya kadar ağırlık taşıyabilen sağlam metal yapısı ile dikkat çekiyor. Gece kullanımını rahatlatacak ışık ve fren lambalarına sahip Navee N65, IPX5 su geçirmezlik sertifikasına da sahip.

Navee N65’in menzili, hızı ve sürüş performansı:

Tam şarjda 65 km menzil sunan Navee N65, kendi segmentinde en uzun mesafe sunmasıyla dikkat çekiyor. 25 km ortalama hıza sahip bu elektrikli scooter, son hızda 32 km’yi de görebiliyor. Hızınızı ve farklı bilgileri üzerinde bulunan LCD ekran üzerinden takip edebiliyorsunuz.

Güvenli sürüş açısından dikkat çeken bir diğer özelliği ise fren mesafesi. Arkada disk fren, önde de elektromanyetik frenin kullanıldığı Navee N65, 20 KM hızda 5 metre fren mesafesi sunuyor. 500 Watt brushless motor ile 1000 torka kadar güç üretebilen N65, %25 eğimli yokuşları da performans kaybı yaşamadan çıkabiliyor.

Navee N65 mobil uygulaması:

Navee N65’in bir de ‘Go Navee’ adında bir mobil uygulaması bulunuyor. Bu uygulama sayesinde toplam gittiğimiz kilometre, enerji tasarrufu gibi ayarları yapıp scooter hakkında pek çok bilgi edinebiliyorsunuz.

Navee N65 Elektrikli Scooter hakkında detaylı bilgi almak için burada bulunan bağlantıyı ziyaret edebilirsiniz.

3
2
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
3
2
0
0
0