Netflix, Atiye Dizisinin Yeni Fragmanını Yayınladı

14
4
4
1
0
Netflix, Türkiye'deki ikinci orijinal dizisi olan Atiye'nin yeni fragmanını yayınladı. Karakterin için girdiği maceralar hakkında ipucu sağlayan fragman, ay sonunda yayınlanacak diziye olan heyecanı biraz daha artırıyor.

İyisiyle kötüsüyle fazlasıyla tartışılan Hakan: Muhafız’ın ardından Netflix Orijinal’in Türkiye’deki ikinci dizisi olarak karşımıza çıkmaya hazırlanan Atiye’nin yeni fragmanı yayınlandı. Ünlü oyuncu Beren Saat’in başrol olarak karşımıza çıkacağı dizi, 2020’ye sayılı gün kala, 27 Aralık’ta seyircilerle buluşacak.

Şengül Boybaş‘ın Dünyanın Uyanışı kitabından uyarlanarak ekranlara taşınan Atiye, diziye adını veren Atiye karakterinin macera dolu ve mistik hikayesini anlatıyor. Aslen ailesi ve sevgilisi ile İstanbul’da huzurlu bir hayat yaşayan Atiye’nin hayatındaki kırılma noktası ise dünyanın en eski tapınağı Göbeklitepe’de yapılan bir keşif oluyor.

Atiye, 27 Aralık'ta Netflix aboneleriyle buluşacak

Atiye

Netflix Türkiye tarafından yayınlanan yeni Atiye fragmanı, çocukluğundan beri çizdiği sembol ile Göbeklitepe arasında bir bağlantı olduğunu fark eden ve kendini beklenmedik olayların içinde bulan Atiye’nin, ne tür zorluklarla karşılaşacağı noktasında bazı detaylar veriyor. Birtakım tehlikeli grupların hedefi haline gelen Atiye, bir yandan ortadaki gizemi çözmeye çalışırken bir yandan da çevresindekilere ‘deli’ olmadığını kanıtlamaya çalışıyor.

Atiye dizisinin başrolünde Beren Saat bulunuyor. Dizide ünlü oyuncuya Mehmet Günsür, Metin Akdülger, Melisa Şenolsun, Başak Köklükaya, Civan Canova ve Tim Seyfi gibi birbirinden tecrübeli isimler eşlik ediyor. Bir kez daha hatırlatalım; Netflix Orijinal’in Türkiye’deki ikinci dizisi olan Atiye, 27 Aralık’ta Netflix ekranlarında olacak.

Netflix'in Atiye için paylaştığı yeni fragman

14
4
4
1
0
Emoji İle Tepki Ver
14
4
4
1
0