Netflix'in Sosyal Medyayı İrdeleyeceği Yapımı: Clickbait

11
11
3
1
1
Netflix, sosyal medyanın olumsuz ve karanlık tarafına odaklandığı yeni bir dizi hazırlığı içerisinde. Dizinin adının Clickbait olacağı dışında konuya ilişkin çok fazla bilgi yok.

Netflix’in sosyal medyayı ağır topa tuttuğu yapımları sadece Black Mirror ile kısıtlı kalmayacak. Firma şimdi Clickbait adlı bir proje üzerinde çalışıyor. Yapım yalnızca sosyal medyanın tehlikelerine değil, kişinin gerçek haliyle çevrimiçi kişiliği arasında gittikçe açılan uçuruma da odaklanacak.

Yapımın oyuncu kadrosu, ne zaman gösterime gireceği gibi detaylar henüz açıklanmamış olsa da beklentilerimizi canlı tutmayı başaran bazı isimler projede yer alıyor. Yapımcı koltuğunda Harry Potter ve Once Upon a Time in Hollywood filmlerinin yapımcısı David Heyman yer alırken seriyi yazmaktan ve yönetmekten Tony Ayres ve Christian White sorumlu. 

tony-ayres-clickbait

Son yıllarda sürekli olarak bir sosyal medya eleştirisi, sosyal medya temalı yapım üretimi göze çarpıyor. Bu nedenle konu şu anda çok da özgün ya da ilgi çekici değil. Yine de Ayres bu projenin küresel olarak insanlara erişeceğini ve etkili olacağını söylüyor. Serinin içeriği hakkında daha detaylı bilgi edinmek için çalışmaların ilerlemesini beklemek gerekiyor.

Kaynak : https://www.engadget.com/2019/08/25/netflix-clickbait-series/
11
11
3
1
1
Emoji İle Tepki Ver
11
11
3
1
1