Netflix'e Gelecek Yeni Türk İçerikler Belli Oldu: İşte Platforma Eklenecek Yapımlar

11
4
1
0
0
Netflix, ilerleyen zamanlarda platforma eklenecek yeni yerli yapımları açıkladı. Gelin hep beraber bu film ve dizilere birlikte göz atalım.

Yakın zamanda belli ülkelerde bir süredir beklenen reklamlı abonelik sistemini kullanıma sunan popüler sinema ve dizi platformu Netflix, zor zamanlardan geçse de hâlen tüm dünyada popülaritesini korumaya ve yeni içerikler çıkarmaya devam ediyor.

Dev platform, aynı şekilde ülkemizde de milyonlarca kullanıcıya hizmet veriyor ve yerli içeriklerini bizlerle buluşturuyor. Örneğin bugün Cem Yılmaz’ın platforma gelecek Ayzek ile Bir Gece’den yeni görsel gelmişti. Ek olarak popüler sinema ve dizi platformu, yerli içerikler ile ilgili de önemli açıklamalarda bulundu. Birçok ünlü ismin katıldığı bir etkinlik düzenleyen Netflix, platforma gelecek yerli dizileri de paylaştı. Gelin hep beraber hem yeni hem de hâlihazırda devam eden yapımlardan oluşan bu içeriklere birlikte göz atalım.

İşte Netflix’e gelecek yeni yerli yapımlar

Boğa Boğa

Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ve Funda Eryiğit’in bulunduğu Boğa Boğa, bir çiftin Ege’de bir köye yerleşmesini anlatıyor. Onur Saylak ve Hakan Günday’ın gerilim türünde olacak filminde huzurlu bir hayata başlamak isteyen bu ikili, köyde pek çok düşman ediniyor.

Terzi

Kadrosunda Çağatay Ulusoy, Salih Bademci, Şifanur Gül gibi isimlerin yer aldığı Terzi, gerçek bir hikâyeden uyarlanıyor. Dizi, yeteneğini büyükbabasından alan genç bir terzinin hikâyesine odaklanıyor. Yapımın yönetmen koltuğunda ise Cem Karcı oturuyor.

İyi adamın 10 günü

Mehmet Eroğlu’nun aynı isimli romanından uyarlanan İyi Adamın 10 günü, ‘Hayatınız boyunca kimseye zarar vermediyseniz, gerçekten iyi bir insan olduğunuzu söyleyebilir misiniz?’ sorusuna cevap ararken Sadık isimli karaktere odaklanıyor. Başrolünde Nejat İşler’i gördüğümüz 2023 yılında geleceği belirtilen filmin yönetmen koltuğunda ise Ezel, Karadayı gibi yapımlardan tanıdığımız Uluç Bayraktar yer alıyor.

Sıcak Kafa

Yakın zamanda ilk tanıtımı paylaşılan distopik dizi Sıcak Kafa da platforma gelecek yerli yapımlardan. Afşin Kum’un aynı isimli romanından uyarlanan dizi, iletişim yoluyla bulaşan bir salgını konu ediniyor. 2 Aralık’ta Netflix’e gelecek yapımın yaratıcılığını ve yönetmenliğini Mert Baykal üstlenirken oyuncu kadrosunda ise Osman Sonant, Şevket Çoruh, Hazal Subaşı, Tilbe Saran gibi isimler bulunuyor.

Biz kimden kaçıyorduk Anne?

Perihan Mağden’in romanından uyarlanan yapım, bir anne ile kızının kaçış öyküsünü anlatıyor. Melisa Sözen’in başrolde yer aldığı dizinin senaryosu ise Ertan Kurtulan tarafından yazılmış.

Ah Belinda

Hakan Bonomo tarafından kaleme alınan Ah Belinda’nın başrolünde Neslihan Atagül, yönetmen koltuğunda ise Deniz Yorulmazer bulunuyor. Atıf Yılmaz’ın 1986 yılında çıkan filminin günümüze uyarlaması olan yapım, bir oyuncu olan Dilara isimli karakterin prova yaparken hayatının bir anda değişmesini konu ediniyor.

Last Call for İstanbul

Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ’u bir araya getiren film, New York havalimanında yolu kesişen Serin ile Mehmet’in hikâyesine odaklanıyor. Yapımın yönetmen koltuğunda ise Gönenç Uyanık oturuyor.

Yeni sezonu ve devamı gelecek yerli yapımlar

Rise of Empires: Ottoman 2. Sezon

Kulüp 3. kısım

Kuş Uçuşu 2. ve 3. Sezon

Aşk Taktikleri 2

Pera Palas’ta Gece Yarısı 2. Sezon

2024’te gelecek içeriklerden de bahsedildi

Son olarak Netflix, 2024 yılında da birçok yeni yerli içeriğin geleceğini aktardı. Bu içeriklerden bazılarının ismini ve konusu da paylaşıldı. Platform bunlara ek olarak Bir Başkadır’ın yaratıcısı Berkun Oya’nın henüz ismi belli olmayan bir dizisinin daha geleceğini belirtti. İsmi ve konusu paylaşılan yerli içerikler ise şunlardı;  

Asaf

Yapım, ailesi tarafından terk edilen bir Uber sürücüsünün geçirdiği bir trafik kazasının ardından hayatının değişmesini konu edinecek. Asaf’ın yaratıcılığını ve yönetmenliğini de Özgür Önurme Üstlenecek

Kül

2024’te Netflix’e gelecek yapımlar arasında bulunan Kül, zengin ve evli bir kadının bir marangoza aşık olmasını ve bunun ardından yaşananları anlatacak. Mehmet Günsür, Funda Eryiğit ve Alperen Durmaz gibi isimlerin yer alacağı filmin yönetmen koltuğunda ise Erdem Tepegöz yer alıyor.

Kasaba

Seren Yüce imzalı dizi, uzun yıllardır ayrı olan ve annelerinin ölümünün ardından bir araya gelen iki erkek kardeşi anlatacak. Yapımın senaristliğini ise Deniz Karaoğlu ve Doğu Yaşar Akal üstleniyor.

Kimler Geldi Kimler Geçti

Netflix’in 2024’te yayınlayacağını açıkladığı son yapım ise Kimler Geldi Kimler Geçti. Ece Yörenç’in kaleminden çıkan bu romantik komedi, bir aşk hikâyesi ile günümüz ilişkilerinde bizleri bir yolculuğa çıkaracak.

11
4
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
11
4
1
0
0