Netflix Müjdeyi Verdi: Love, Death & Robots’un İkinci Sezonu Çekilecek

38
6
3
0
0
Netflix’in oldukça sevilen yapımı Love, Death & Robots, yeni bir yönetmenin liderliğinde çekilecek ikinci sezonuyla seyircilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Bağımsız kısa kurgusal hikayelerden oluşan Love, Death and Robots, Netflix’te yayınlandığında oldukça büyük bir hayran kitlesi edindi. Yetişkinlere yönelik bu animasyon antoloji, ikinci sezonuyla geri dönecek. İkinci sezonun süpervisör yönetmeni Jennifer Yuh Nelson olacak. Nelson daha önce de Kung Fu Panda serisinde görev almıştı.

Netflix henüz yeni sezon için bir tarih açıklamadı. Seri hakkında başka bir detay şu anda bilinmiyor.

Serinin ilk sezonunu kaçırdıysanız, 18 bölümlük ilk sezonu izlemek için epey vaktiniz var. Bölümlerin süreleri 5 ila 17 dakika arasında değişiyor. Bölümlerde korku, bilim kurgu, komedi gibi farklı tarzlar ve 2D’den foto gerçekçi 3 boyutlu modellemeye çeşitli animasyon teknikleri kullanılıyor. Dizinin yapımcıları arasında ise Tim Miller ve David Fincher yer alıyor. Dizi, ikilinin yeniden çekmeyi planladıkları Heavy Metal adlı filme dayanıyor.

Serinin bölümleri dört farklı şekilde listeleniyor. Bir dönem bu listelemenin, seyircinin cinsel yönelimlerine göre olduğu iddia edilmiş ancak Netflix bu iddiaları reddetmişti.

Kaynak : https://www.engadget.com/2019/06/10/love-death-and-robots-season-two-netflix/
38
6
3
0
0
Emoji İle Tepki Ver
38
6
3
0
0