OPPO'nun 5G Destekli Yeni Bütçe Dostu Telefonu Ortaya Çıktı

13
7
4
2
0
Çinli akıllı üreticisi OPPO, yeni bir bütçe dostu 5G bağlantı desteği olan bir cihaz daha çıkarmaya hazırlanıyor. Şirketin üstünde çalıştığı PECM10 model numarasına sahip bu cihazın bazı donanım özellikleri ortaya çıktı.

Sizlere geçtiğimiz hafta aktardığımız bir haberimizde, BBK Electronics'in alt kuruluşu OPPO'nun orta segment 5G cihazı OPPO A72 5G'yi resmen duyurduğundan bahsetmiştik. Görünüşe göre Çin merkezli akıllı üreticisinin 5G uyumlu cihazlar konusundaki üretkenliği bunlarla sınırlı kalmayacak.

Akıllı telefon üreticisinin PECM10 model numarasını taşıyan yeni bir modeli Çin'in sertifikasyon sitesi TENAA'da ortaya çıktı. Listelemede ortaya çıkan bilgilere göre OPPO PECM10 da bütçe dostu bir 5G cihaz olacak.

OPPO PECM10'un ortaya çıkan özellikleri

oppo pecm10 ön, oppo pecm10 arka

OPPO'nun yeni modeli, 6,5 inçlik FHD+ LCD bir ekranla kullanıcısının karşısına çıkacak. Ekranın sol üst köşesinde bulunan delik, 8 MP'lik selfie kamerasına ev sahipliği yapacak. Ekranın LCD olmasından dolayı, parmak izi okuyucu sensörünün ekrana gömülü olması değil yan tarafta konumlandırılması bekleniyor.

Telefonun arka tarafına bakıldığında kare şeklinde tasarlanmış bir kamera modülü görülüyor. Bu modülün içerisinde 16 MP ana kamera, 2 MP makro kamera ve 2 MP derinlik sensörü yer alacak. LED flaş da aynı modül içerisinde bulunacak.

oppo pecm10 yan, oppo pecm10 arka

Cihazın, gücünü hangi işlemciden alacağına dair henüz kesin bir bilgi bulunmasa da MediaTek Dimensity yonga setiyle birlikte gelmesi bekleniyor. Bunun haricinde cihaz, 8 GB RAM ve 128 GB dâhili depolama alanına sahip olacak.

4.000 mAh değerinde bir bataryaya sahip olacak olan OPPO PECM10'da hızlı şarj desteği de bulunacak. İşletim sistemi tarafına bakıldığında ise Android 10 temelli ColorOS ile birlikte gelecek. Şu an için telefonun fiyat etiketinde ne yazacağına dair ise net bir bilgi bulunmuyor.

Kaynak : https://playfuldroid.com/upcoming-oppo-pecm10-key-details-leaked-will-be-an-affordable-5g-mid-ranger/
13
7
4
2
0
Emoji İle Tepki Ver
13
7
4
2
0