Oscar Ödüllü Animasyon Filmi Inside Out'ın Hayranlarına Müjde: Devam Filmi Geliyor!

20
0
0
0
0
2015'te vizyona giren ve dünya çapında büyük başarı yakalayan Oscar ödüllü animasyon filmi Inside Out'ın devam filminin geleceği ortaya çıktı. Ancak yeni filmde, ilk filmde gördüğümüz oyuncuların Disney'in düşük ücret teklifleri nedeniyle yer almayacağı belirtildi.

Disney bünyesinde faaliyet gösteren Pixar Animasyon Stüdyoları’na ait animasyon filmi Inside Out, 2015 yılında vizyona girmiş ve çok büyük bir başarıya ulaşmıştı. Dünya çapında 858 milyon dolarlık gişe başarısı elde eden ve milyonlarca hayrana ulaşan yapım, 2016 Akademi Ödülleri’nde de ‘En İyi Animasyon Filmi’ ödülünü kazanmış, ‘En İyi Özgün Senaryo’ dalında da adaylık almıştı.

Pete Docter tarafından yönetilen yapım, taşınmasının ardından yeni yaşamına uyum sağlamaya çalışan Riley isimli bir çocuğun duygularının yaşadığı maceraları anlatan ilginç konusuyla hem izleyicilerden hem de eleştirmenlerden olumlu yorumlar almıştı. Başarılı filmin devamının gelebileceği de bir süredir hayranlar arasında konuşuluyordu. Şimdi ise bu konuda bir gelişme yaşandı.

Inside Out 2 geliyor!

Puck tarafından ortaya atılan bilgilere göre, Inside Out’ın bir devam filmi geliyor. Filmin resmi duyurusunun da bu hafta sonu düzenlenecek Disney’in D23 Expo etkinliğinde yapılacağı belirtiliyor. Aslında yönetmen, ilk filmden sonra herhangi bir devam filminin aklında bulunmadığını, yerine başka projeler üzerinde çalışacağını söylemişti. Şimdi ortaya çıkanlar bilgiler ise Pixar’ın Inside Out için kolları sıvadığını gösterdi.

İlk filmde yer alan iki oyuncu, Disney’in düşük ücret teklifi nedeniyle Inside Out 2'de yok

Filmin çıkış tarihi ile ilgili henüz bir detay bulunmazken, iddialarda oyuncu kadrosuyla ilgili hayranları üzecek detaylar yer alıyor. Buna göre Inside Out 2’de, ilk filmde ‘Korku’ olarak gördüğümüz Emmy ödüllü aktör Bill Hader ve ‘Tiksinti’ olarak karşımıza çıkan yıldız isim Mindy Kaling yer almayacak.

Sevilen karakterleri canlandıran bu iki ünlü ismin filmde yer almamasının sebebi ise Disney’in oyunculara ödediği para. Habere göre Disney, Inside Out’ın başrolündeki ‘Neşe’ karakterini seslendiren Amy Poehler’e ikinci film için 5 milyon dolarlık bir ödeme yapmayı, kadronun kalanına ise herhangi bir bonus olmadan 100.000 dolar teklif etti. Aradaki bu büyük fark da haklı olarak oyunculardan tepki çekti. Disney daha sonra bu fiyatı artırdı; ancak yeni ücret, Bill Hader ve Mindy Kaling’in yine hoşuna gitmedi ve ikilinin filmden ayrılmasına yol açtı.

Disney’in son zamanlarda seslendirme yapmaları için oyunculara ödediği ücretlerin tartışma konusu olduğunu eklemek gerek. Geçtiğimiz günlerde Emmy ödülü kazanmayı başaran animasyon filmi Chip N’ Dale: Rescue Rangers filminde de oyunculara düşük ücretler ödendiği ortaya çıkmıştı. Hatta durumdan hoşnut olmayan kadrodaki bazı isimlerin, sırf yönetmen Akiva Schaffer için düşük paralara rağmen filme katıldığı ortaya çıkmıştı.

Kaynak : https://screenrant.com/inside-out-2-movie-updates-cast-hader-kailing/
20
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
20
0
0
0
0