Dünyanın En Küçük Akıllı Telefonu ‘Palm’, Amazon Türkiye’de Satışa Çıktı

49
12
6
4
4
TCL Communication’ın geliştirdiği akıllı telefon Palm, dünyanın en küçük akıllı telefonu ünvanını kazandı. Hala bu unvana sahip olan Palm, Amazon Türkiye tarafından Türkiye’de satışa sunuldu.

Hong Kong merkezli TCL Communication’ın geliştirdiği, 3.3 inç ekran boyutu ve 70 gram ağırlığa sahip Palm, dünyanın en küçük akıllı telefonu oldu. Amazon Türkiye, yaptığı açıklama ile avuç içine sığabilen, dünyanın en küçük telefonu Palm’ın, NBA takımlarından Golden State Warriors forması giyen Stephen Curry’den aldığı yatırımla yeniden satışa sunulduğunu duyurdu. 

Avuç içine sığacak büyüklükte olan Palm, Android 9.0 (Pie) ile beraber kutusundan çıkacak. Telefonun 3.3 inç büyüklüğündeki ekranı 720p çözünürlükte. Palm, Snapdragon 435 yonga setine ve 3GB RAM’e sahip durumda. Palm, kullanıcılara 32GB dahili depolama alanı sunuyor. 

dünyanın en küçük akıllı telefonu palm

Palm, arka ve ön kısımda birer tane olmak üzere iki kamera barındırıyor. Palm’ın 12MP’lik arka kamerasına 8MP’lik ön kamera eşlik ediyor. Dünyanın en küçük akıllı telefonunun bataryası ise 800mAh büyüklüğünde. Palm, aynı zamanda suya ve toza karşı dayanıklı olduğunu IP68 sertifikası ile kanıtlıyor. 

Avuç içine sığacak kadar küçük olan Palm, Amazon Türkiye’de 25 Ekim Cuma gününden itibaren satışa sunulacak. Amazon Türkiye, Palm’a 2 bin 975 TL fiyat etiketi biçmiş durumda. Cihazı buradaki bağlantıdan satın alabilirsiniz.

Kaynak : https://tr.euronews.com/2019/10/24/dunyan-n-en-kucuk-ak-ll-telefonu-palm-turkiye-de-sat-sta
49
12
6
4
4
Emoji İle Tepki Ver
49
12
6
4
4