11
4
3
2
2

YouTube ekibimiz, dün yayınladığı bir video ile çok özlediğinizi bildiğimiz bir sağlamlık testi yaptı. Apple'ın 2020 yılındaki ilk iPhone modeli olarak bilinen iPhone SE'nin sağlamlığına baktığımız bu videomuzda sizlere, 'Webtekno Plus' isimli bir YouTube kanalımızın daha olduğundan ve bu kanalda artık ürün incelemeleri yapacağımızdan bahsetmiştik. Zaman kaybetmeyen ekibimiz, Webtekno Plus kanalı üzerinden Redmi Note 9 Pro incelemesini de sizlerle paylaştı.

Xiaomi'nin alt markası olan Redmi'nin kısa bir süre önce duyurduğu akıllı telefonu, bir aydır da Türkiye pazarında satışta. 5.020 mAh bataryası ile dikkatleri üzerine çeken telefon, sahip olduğu büyük bataryanın yanı sıra diğer donanım özellikleriyle de ön plana çıkıyor. Peki bu telefon, 3.000 TL'lik etiketine gerçekten de değer mi? İşte bu videomuzda, bu sorunun cevabını alacaksınız.

Redmi Note 9 Pro

Redmi Note 9 Pro, 6,67 inç büyüklüğünde FHD+ çözünürlük sunan bir ekranla geliyor. Qualcomm Snapdragon 720G işlemciden güç alan telefonda 6 GB RAM bulunuyor. Tüketiciler bu işlemci ve RAM'i, 64 GB ya da 128 GB'lik depolama alanı kapasitesini tercih edebiliyorlar. Tasarımıyla da dikkatleri üzerine çeken telefon, alıştığımız dikdörtgen kamera yapısını biraz daha farklı bir şekilde sunuyor.

Redmi Note 9 Pro'nun 64 MP + 8 MP + 2 MP + 2 MP şeklinde dörtlü kamera kurulumu bulunuyor. Ayrıca bu akıllı telefonun ekranındaki delikte de 16 MP çözünürlük sunan bir ön kamera yer alıyor. MIUI 11 arayüzü ile kullanılabilen telefon, tüketicilere özelleştirilmiş bir Android 10 deneyimi sunuyor. Dilerseniz lafı daha fazla uzatmayalım ve sizleri, Webtekno Plus kanalımızda yıllar sonra paylaştığımız ilk videomuz ile baş başa bırakalım.

11
4
3
2
2
Emoji İle Tepki Ver
11
4
3
2
2