Ryan Reynolds, İçerisinde Tek Bir Film Bulunan Ücretsiz Yayın Servisini Açtı

108
11
7
6
1
ABD’de kendi teknoloji firmasını kuran Ryan Reynolds, son dönemde sayıları artan yayın servislerine bir yenisini ekledi. Platform ücretsiz ve yalnızca tek bir film içeriyor.

Deadpool filmlerinin yıldızı Ryan Reynolds, aynı zamanda çeşitli firmaların kurucusu ve yatırımcısı konumunda bulunuyor. Ünlü oyuncu Mint Mobile adlı telefon operatörünün de sahibi ve sık sık şirketin reklamını yapıyor.

Son dönemde sayıları oldukça artan yayın servislerine gönderme yapan Raynolds, Twitter’dan yaptığı paylaşımda kendi yayın servislerini duyurdu. Bu ücretsiz servisi kullananların izleyebilecekleri yalnızca tek film bulunuyor.

Tek filmlik dev platform

“Her teknoloji firması bir yayın servisine ihtiyaç duyar. O yüzden… Mint Mobile +’ı tanıtıyorum. Dünyanın en makul ücretli yayın servisi!”

Mint Mobile  +’ı duyuran Reynolds, hayranlarını “80 dakika boyunca Ryan Reynolds’ı izlemeye” davet ediyor, hem de 2003 yılının DVD kalitesiyle. Üstelik ünlü aktör şaka yapmıyor, en azından tamamen şaka yapmıyor.

mintmobileplus.com’u ziyaret edenler, 2003 yapımı Foolproof adlı filmi izleyebiliyor. Çok popüler olmayan ve eleştirmenlerin de pek beğendiğini söyleyemeyeceğimiz yapım, bir komedi-suç filmi olarak göze çarpıyor. Başrolünde de tabii ki Reynolds yer alıyor.

Reynolds son dönemlerde pandemi nedeniyle pek çok projesini ertelemişti. Ünlü aktörün hayranları en azından bu filmi izlemedilerse şimdi haberdar oluyor ve yapımı izlemek için bir fırsat buluyorlar. Aktörün sinemalarda gösterilecek bir sonraki filmi ise 11 Aralık’ta vizyonda olması beklenen Free Guy.

Reynolds ve Mint daha önce de gündem oldu

ryan reynolds

Gündem yaratmayı iyi bilen Reynolds, daha önce de pandemi sürecinin başlangıcında operatörün müşterilerine bir sesli mesaj göndermiş ve sokağa çıkma yasaklarının uygulandığı dönemde fatura tahsilatı yapmayacaklarını ifade etmişti.

Teknoloji firmasına ek olarak kendisine ait bir alkollü içecek firması da bulunan Reynolds, 29 Şubat’ta da 29 şubat doğumlu 84 yaşındaki bir kadını “yasal olarak içme yaşı geldiği” için reklamında kullanarak dikkat çekmişti.

Kaynak : https://wegotthiscovered.com/movies/ryan-reynolds-launches-streaming-service-1-movie/?fbclid=IwAR2xr5GfFKYxyQw5J64fsdCyO2MX8kVMkkqGZq6aQ0LX5dJh6usf4aR3d04
108
11
7
6
1
Emoji İle Tepki Ver
108
11
7
6
1