3
1
1
0
0

Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung, en yeni SSD serisi 870 EVO'yu geçtiğimiz haftalarda ülkemizde satışa sunmuştu. Hem profesyonel kullanım hem de günlük tüketiciler için ideal özelliklere sahip olan yeni SSD'ler, farklı boyutlarının yanı sıra sunduğu yüksek okuma ve yazma hızlarıyla da dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor.

Aslında fiyat/performans odaklı bir depolama birimi olarak da düşünebileceğimiz EVO serisi, 250 GB'tan 4 TB'a kadar değişen 5 farklı depolama seçeneğiyle farklı ihtiyaçlara hitap ediyor. Bir SSD'nin en önemli özelliklerinden olan hız noktasında da Samsung EVO 870 kullanıcılarını üzmeyerek saniyede 530 MB okuma ve 560 MB yazma hızı sunuyor.

Samsung 870 EVO SSD neler sunuyor?

Samsung 870 EVO

Elimizde bulunan 4 TB'lık model, 2.400 TBW'ye varan yazma ömrü ile sınıfının lideri konumunda bulunuyor. TBW nedir diyecek olanlar için kısaca özetlemek gerekirse de bunun, SSD'yi tam 600 kez tamamen doldurup boşaltabilecek kadar uzun bir kullanım ömrü anlamına geldiğini söyleyebiliriz.

2,5 inç boyut formatıyla masaüstü ya da dizüstü bilgisayar fark etmeksizin kullanılabilen 870 EVO, aynı zamanda "TurboWrite" olarak adlandırılan özel teknoloji sayesinde performans düzeylerinin korunmasını ve kullanıcının her an en iyi performansı deneyimlemesini sağlıyor.

Samsung 870 EVO TurboWrite

Samsung 870 EVO ile ilgili bizim anlatacaklarımız bu kadardı. Ürün hakkında daha detaylı bilgi sahibi olmak için hemen yukarıdan videomuzu izleyebilir, buradaki bağlantıya tıklayarak da ürünü satın alabilirsiniz.

3
1
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
3
1
1
0
0