Samsung’un 8K Televizyonu Türkiye’de: İşte Dudak Uçuklatan Fiyatı

120
19
17
16
8
Samsung'un 8K çözünürlüklü televizyonu Türkiye'de satışa sunuldu. Samsung'un Q900R olarak isimlendirdiği bu televizyon 98 inç boyutlarında ve fiyatı da 279.999 TL olarak belirlendi.

İlk kez geçtiğimiz mart ayında tanıtımı yapılan Samsung'un 8K televizyonu, Türkiye piyasasındaki yerini aldı. Yüksek çözünürlüğü net bir şekilde hissettirebilecek bir boyuta sahip olan Samsung'un 8K televizyonu, tam olarak 98 inç büyüklüğünde bir ekrana sahip. 

İşte Samsung'un 98 inç 8K çözünürlüğe sahip Q900R televizyonu:

Televizyonun özelliklerini daha yakından incelemek gerekirse, Samsung'un Quantum işlemcisini kullanan bu televizyon, üst düzey bir yapay zekaya sahip. Sahip olduğu 'Akıllı Mod' özelliği ile izlediğiniz görüntülere uygun olarak ekranın parlaklığı ve ses seviyesi de otomatik olarak ayarlayabiliyor. Q900R'nin bir diğer dikkat çekici özelliği ise görüntüleri otomatik olarak 8K çözünürlüğe uyarlayabiliyor olması. Yapay zeka destekli makine öğrenimi teknolojisinden faydalanılan Q900R'nin bu özelliği sayesinde görüntüler 8K olarak izlenebiliyor. 

Elbette bu özelliklere sahip olan bir televizyonu beslemek, ciddi bir güç tüketimine neden oluyor. Samsung Q900R bu konuda 'D' sınıfında yer alıyor. Samsung tarafından açıklanan verilerde bu televizyonun yıllık elektrik tüketimi 1.025 kWh olarak belirlenmiş durumda. Kısacası, evinizde sadece bu televizyonu çalıştırırsanız elektrik tüketim ücretiniz yıllık bazda yaklaşık olarak 500 TL. Bunun üzerine diğer kalemlerin de ekleneceğini unutmayın.

Bu televizyona sahip olmak isterseniz de Samsung'a çok ciddi bir ödeme yapmanız gerekiyor. Şu an için sadece Samsung üzerinden satışa çıkan bu ürünü satın almak isterseniz, ödemeniz gereken tutar iki yüz yetmiş dokuz bin dokuz yüz doksan dokuz (279.999) TL. Bu alışverişi ayrıca 3 taksit imkanıyla da satın alabiliyorsunuz. Bu şekilde satın alırsanız aylık ödeme tutarınız 93 bin TL oluyor. 

Ürünü satın aldığınız takdirde 14 Haziran'dan sonra teslim edilebileceği ifade ediliyor ve herhangi bir nakliye ücreti de istenmiyor. Samsung Q900R'nin resmi satış sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Kaynak : https://mediatrend.mediamarkt.com.tr/samsung-8k-tv-turkiyede/
120
19
17
16
8
Emoji İle Tepki Ver
120
19
17
16
8