Kablolara Bağlı Kalamayanların Ürünü: Samsung Kablosuz Powerbank

35
5
3
3
0
Samsung'un 10 bin mAh'lık yeni powerbank'i hem kablolu hem de kablosuz şarj imkanı sunuyor. Üstelik bu ürün, aynı anda iki şarj tipini de destekliyor.

Teknoloji üreticileri, akıllı telefonların çabuk biten şarjlarına çözüm bulabilmek için powerbank üretimlerini sürdürüyorlar. Güney Koreli teknoloji devi Samsung'un ürettiği bu powerbank ise hem kablolu hem de kablosuz şarj imkanı sunuyor.

Samsung'un duyurduğu bu kablosuz powerbank, geniş ürün yelpazesi ve hızlı şarj özelliğiyle de dikkatleri üzerine çekiyor. Kablolu olarak da kullanılabilen bu powerbank, kablosuz şarj özelliğini destekleyen kulaklıklar ve akıllı saatler için de kablosuz şarj imkanı sunuyor.

samsung kablosuz şarj

Farklı güç çıkış değerlerine sahip olan Samsung'un yeni kablosuz powerbank'i 10 bin mAh kapasiteye sahip ve Quick Charge 2.0 ve Samsung Fast Charge protokollerini destekliyor. Üstelik bu powerbank, aynı anda hem kablolu hem de kablosuz şarj etme işlemini yapabiliyor.

Alüminyum yapısıyla fazlasıyla sağlam bir görünüşe sahip olan Samsung'un yeni kablosuz şarj cihazı, kablosuz şarj yapabilmek içinse plastik bir bölmeye sahip. Ürün ayrıca şarj durumunun takip edilebilmek için 4 bölmeli LED ışıklandırmaya sahip. Bu sayede kullanıcılar, kablosuz powerbank'in şarj durumunu sürekli olarak takip edebiliyorlar.

Samsung'un kablosuz powerbank'i hem kablolu hem de kablosuz şarj testlerinde gayet iyi bir performans gösteriyor. Örneğin; 4.000 mAh batarya kapasitesi bulunan Redmi K20 Pro, bu ürünle yaklaşık 100 dakika içerisinde şarj edilebiliyor. Samsung'un Galaxy Tab S5e tablet modelinin 7.040 mAh'lık bataryası ise sadece 2 saat gibi bir sürede şarj edilebiliyor.

1.500 başarılı dolum yapabilen Samsung'un kablosuz powerbank'i, şarj kapasitesine göre biraz pahalı olsa da kullanıcılar için iyi bir deneyim sunuyor. Samsung'un bu kablosuz powerbank'i, kullanıcılarına başarılı bir deneyim sunacağa benziyor. Global fiyatı 59.90 dolar olan cihazın Türkiye fiyatı ise 300 TL civarında.

Kaynak : https://www.gsmarena.com/samsung_wireless_powerbank_handson-news-38498.php
35
5
3
3
0
Emoji İle Tepki Ver
35
5
3
3
0