Steam Fiyatı 155 TL Olan Borderlands 3, 5 Gün Boyunca Ücretsiz Oynanabilir Oldu

44
29
4
2
0
2K Games’in geçtiğimiz aylarda çıkan oyunu Borderlands 3, şu anda Steam’de ücretsiz erişilebilir oldu. Oyunu 5 gün boyunca deneyimledikten sonraysa isterseniz yüzde 50 indirimle satın alabilirsiniz.

Gearbox tarafından geliştirilen ve 2K Games tarafından yayınlanan Borderlands 3, şu anda Steam’de ücretsiz olarak erişilebilir oldu. 5 gün boyunca yani 12 Ağustos’a kadar ücretsiz oynayabileceğiniz oyun, Epic Games gibi diğer platformlarla çapraz platform desteği sunuyor. Bu sayede arkadaşınız oyuna başka bir platformdan sahip olmuş olsa da birlikte oynayabilirsiniz. Ek olarak hem Steam hem de Epic Games sürümleri, korsana karşı Denuvo koruması altında.

10 milyon satışı geçti

Bu haftanın başında Borderlands 3 ile ilgili açıklama yapan Take-Two, oyunun satışlarının 10,5 milyon adete ulaştığını söyledi. 10 milyon satış barajını aşan oyun, lansmanında Borderlands 2’nin tüm zamanların eşzamanlı oyuncu rekorunun iki katı eşzamanlı oyuncuya ulaşmıştı.

Borderlands 3’e yüzde 50 indirimle ulaşabilirsiniz

Steam’de şu anda 309 TL’ye satılan Borderlands 3, 5 günlük ücretsiz deneyimle birlikte yüzde 50’lik indirim yaptı. Oyunu bu süreçte deneyimleyip beğendiyseniz 20 Ağustos’a kadar 154,50 TL’ye sahip olabiliyorsunuz. 13 Mart 2020’de Steam’de yayınlanan oyun, hem son incelemelerden hem de bütün incelemelerden “Çok Olumlu” alarak oyuncuların da beğenisini kazandı. 

Borderlands 3’e 5 gün boyunca nasıl ücretsiz denerim?

  • Borderlands 3’ü 5 gün boyunca ücretsiz denemeniz için yapmanız gerekenler çok basit. Öncelikle buraya tıklayarak oyunun Steam sayfasına ulaşın. 
  • Bu adımın ardından sayfanın alt kısmında yer alan “Borderlands 3 Oynayın” kısmında yer alan “Oyunu Oyna” butonuna tıklayın.

  • Burada çıkan açılır penceredeki adımları uygulayarak, Borderlands 3’ü bilgisayarınıza yükleyebilirsiniz. Steam’in oyun için 81,35 GB’lık boş alana ihtiyaç duyduğunu hatırlatalım.

44
29
4
2
0
Emoji İle Tepki Ver
44
29
4
2
0