Steam Kütüphanenizdeki Oyunlar Toplam Kaç Para Ediyor? Sadece Birkaç Saniyede Öğrenebilirsiniz

91
22
13
6
2
Steam kütüphanenizdeki oyunların toplamda kaç para ettiğini hiç düşündünüz mü? Az sonra söyleyeceğimiz yöntemle saniyeler içinde öğrenebilirsiniz.

Dünyanın en büyük çevrim içi oyun mağazası olan Steam, geçtiğimiz yılın sonlarında TL ile ödeme almayı bırakarak Türkiye'deki oyunseverlerin kalbinde derin bir yara açmıştı. Zira ödeme biriminin TL'den dolara dönüşmesi, pek çok oyuncu yerel fiyatlandırmanın da ortadan kalkmasına neden oldu…

Neyse ki yıllardır yaz-kış indirimleri olsun, haftalık ücretsiz oyun kampanyası olsun elimize geçen her fırsatta "Bir gün oynarız ya" diyerek muhtemelen şu ana kadar hiç oynamadığımız onlarca oyunu Steam kütüphanemize eklemiştik. Peki Steam hesabınıza kayıtlı oyunların toplam kaç TL ya da dolar ettiğini hiç merak etmiş miydiniz? Bu içerikte bu sorunun kolayca cevabını bulmanızı sağlayacağız.

Tek tek oyun fiyatlarını toplamanıza gerek yok, buyurun SteamDB'ye

steamdb

  • Adım #1: Buraya tıklayarak SteamDB'yi açın
    Steam hesabınızla giriş yapın.
  • Adım #2: Üst menüdeki 'Calculator' seçeneğine tıklayın.
  • Adım #3: Steam profilinizin bağlantısını ilgili yere yapıştırın.

En üst kısımdaki "Account value" yazan yer, Steam kütüphanenizin anlık değerini göstermektedir. Ayrıca "Average price" yazan bölüm Steam'den satın aldığınız paket ve oyunlara ortalama ne kadar harcadığınızı, "Average playtime" yazan yer bir oyunu ortalama ne kadar oynadığınızı, "Hours on record" yazan yer toplam oyun sürenizi, "Average price per hour" yazan kısım ise Steam oyunlarına oynadığınız her saat başına kaç para harcamış olduğunuzu gösteriyor.

Not: SteamDB, kısa süre önceye kadar hesabımızın TL olarak değerini de gösteriyordu ancak Steam'in TL ile ödeme almayı bırakması sonrası dolar değerini göstermeye başladı.

91
22
13
6
2
Emoji İle Tepki Ver
91
22
13
6
2