Suicide Squad Setinden Kostümleri Açığa Çıkaran Fotoğraflar Paylaşıldı

24
7
7
2
1
Suicide Squad Setinden Kostümleri Açığa Çıkaran Fotoğraflar Paylaşıldı
James Gunn’ın DC Comics eserlerinden uyarlanan Suicide Squad filmi için çekimler devam ediyor. Setten gelen görüntülerde, yeni filmde karakterlerin giyeceği kostümleri de tekrar göreceğiz.

James Gunn, Guardians of the Galaxy serisinden uzaklaştırıldığında DC yöneticileri hemen devreye girmiş ve Gunn’dan yeni Suicide Squad filmini yönetmesini istemişti. Gunn, şu anda bu proje üzerinde çalışıyor ve Atlanta’daki çekimler devam ediyor. Setten de ilk fotoğraflar paylaşılmış durumda. Fotoğraflar, son dönemde seriye katılacağı konuşulan isimleri ve Jai Courtney tarafından canlandırılan Captain Boomerang’ı karşımıza çıkarıyor. 

Görünüşe göre Nathan Fillion, uzuvlarını koparıp silah olarak kullanabilen Arm-Fall-Off-Boy (lütfen bunu Kolsuz diye çevirsinler) adlı bir karakteri canlandıracak. Pete Davidson ise Blackguard adlı, süper güçlü bir karakteri canlandıracak. 

Suicide Squad setinden gelen ilk fotoğraflar:

Flula Borg ise Javelin olarak karşımıza çıkacak. Bu karakter de özünde olimpik sporcu ancak yüksek teknolojili mızraklar verilince kendini suç işlemeye vuruyor. Mayling Mg ise bir dünyayı yöneten diktatör kötü Mongul’un kızı Mongal olarak seride yer alacak. Ailelerinde bir armudun dibine düşmesi durumu söz konusu. 

Ayrıca Sean Gunn da bir hareket yakalama kıyafetiyle sette yer alıyor. Kendisi Rocket Racoon’un da hareketlerini canlandırmıştı. Gunn, burada muhtemelen Weasal’ı canlandıracak, Idris Elba da Vigilante olarak filmde yer alacak. Ayrıca seride Margot Robbie, John Cena, Peter Capaldi, Joel Kinnaman, Viola Davis, David Dastmalchian, Storm Reid, Alice Braga, Daniela Melchior ve Taika Waititi yer alacak. Bu oyuncuların canlandıracağı karakterler hakkında çok bir bilgimiz yok. 

Kaynak : http://www.darkhorizons.com/suicide-squad-set-photos-show-costumes/
24
7
7
2
1
Emoji İle Tepki Ver
24
7
7
2
1