Artık Teknosa’dan Telefon, Bilgisayar ve Hatta Robot Süpürge Bile Kiralayabileceksiniz

63
15
8
2
1
Tüketici elektroniği kiralama platformu Kiralabunu.com, Teknosa ile iş birliği yaptı. Kiralabunu bünyesindeki cihazlar, Teknosa üzerinden kiralanabilecek.

Geçtiğimiz aylarda 200 milyon TL değerlemeyle yatırım alan tüketici elektroniği kiralama platformu Kiralabunu, bugün büyük bir ortaklığa imza attı. 200’e yakın kiralama seçeneği sunan platform, Teknosa.com ile iş birliği yaptı. Kiralabunu’nun kiralık olarak sunduğu 200’e yakın cihaz, Teknosa üzerinden erişilebilir oldu.

Yeni ortaklıkla birlikte tüketiciler, telefon, tablet, bilgisayar, kulaklık, saat ve oyun ekipmanları gibi birçok ürünü satın almak yerine kiralama seçeneğinden faydalanabilecekler. İlk aşamada Teknosa’nın internet sitesi üzerinden başlayan iş birliği, önümüzdeki süreçte Teknosa mağazalarını da kapsayacak şekilde genişletilecek.

Kiralabunu, değerini birkaç ay içinde ikiye katlamayı başarmıştı:

kiralabunu

Kiralabunu.com, nisan ayında 200 milyon TL değerlemeyle aldığı yatırım ile birlikte aralık ayında 7,5 milyon dolara ulaşan değerini iki katına çıkarmayı başarmıştı. Kiralabunu Kurucu Ortağı Sinan Ventura yıl sonuna kadar yeni kategoriler açmayı ve yıl sonuna kadar 30 bin yeni kullanıcıya erişmeyi hedeflediklerini paylaşmıştı.

63
15
8
2
1
Emoji İle Tepki Ver
63
15
8
2
1