Tesla’nın Yeni Canavarı Cybertruck’ın İlk Sürüş Görüntüleri (Video)

37
15
8
5
5
Tesla’nın yeni aracı Cybertruck bugün tanıtıldı. Cybertruck’ın tanıtımınının ardından araçla ilgili bilgiler gelmeye devam ediyor. Şimdi de Cybertruck’ın ilk sürüş videosu yayınlandı.

Tesla’nın yeni pickup’ı Cybertruck, Kaliforniya’da gerçekleştirilen etkinlik ile tanıtıldı. Cybertruck, ilginç tasarımından, kırılmayacağı söylenen ama daha etkinlikte kırılan camı ve garip depozito miktarı ile geniş bir kitle tarafından konuşulmaya başlandı. 

Cybertruck’la ilgili gelen bilgilere aracın ilk sürüş videosu da eklendi. MotorTrend otomotiv haber sitesi, Cybertruck’ın hareket halindeki ilk videosunu yayınladı. Gazeteciler üç dakika süren sürüşlerinin ardından çok kısa bir videoyu MotorTrend’in Twitter hesabından paylaştılar.

CyberTruck Sürüş

Aracı deneyen gazeteciler, Tesla pickup’ın oldukça yüksek ve çok hızlı olduğunu belirtiyor. Cybertruck’ı kullanan gazeteciler, pickup’ın kabininin oldukça geniş olduğunu, aracın ilginç ön kısım tasarımının sürücünün başının üzerine kadar geldiğini söylüyorlar. 

MotorTrend muhabirleri, Cybertruck’ın hareketlerinin oldukça kuvvetli ve düzgün olduğunu, Tesla’nın diğer araçlarından daha iyi bir hızlanma sunduğu belirtiyor. Muhabirler, aracın 0’dan 96km/s hıza 4 dört saniyede rahatlıkla çıkabileceğini söylüyor. 

Kaynak : https://www.motortrend.com/cars/tesla/cybertruck/2021/tesla-cybertruck-electric-pickup-ride-impressions
37
15
8
5
5
Emoji İle Tepki Ver
37
15
8
5
5