The Division Filminin Senaryo Aşamasında Olduğu Açıklandı

15
2
0
0
0
Ubisoft’un sevilen oyun serilerinden The Division için bir film geliştiriliyor. Aslında bu durum uzun zamandır biliniyor ancak projenin ilerleme aşaması oldukça yavaş gelişiyor. Filmin yönetmen ismi David Leitch, Hobbs & Shaw filmi için yaptığı bir röportajda The Division filmiyle de alakalı açıklamalarda bulundu. Yönetmenin söylediğine göre film henüz senaryo aşamasında.

2016 yılının yaz aylarında Ubisoft tarafından yapılan bir açıklamayla birlikte, The Division isimli oyun serisinin beyaz perdeye adapte edileceği öğrenilmişti. Filmde son olarak Spider-Man: Far From Home’da Mysterio karakterinin canlandıran Jake Gylenhaal ve Interstellar'da yer alan Jessica Chastain gibi yıldız isimlerin yer alacağı bilgileri de verilmişti. O zamandan bu zamana kadar filmle ilgili pek de bir bilgi verilmedi. Ancak filmin yönetmenlik koltuğuna oturacak isim konusunda sürekli olarak bir değişim yaşandı. İlk olarak Stephen Gaghan düşünülmüştü ancak Gaghan sonrasında projeden ayrılarak yerini Hobbs & Shaw filmini de yöneten David Leitch’a bırakmıştı. Leitch da Hobbs & Shaw filmi hakkında yaptığı açıklamalardan birinde The Division hakkında da konuştu.

Leitch’ın söylediğine göre filmin iptali gibi bir durum söz konusu değil ve film hala senaryo aşamasında. Hatta The Division filminin yeni projesi olup olmayacağı yönünde bir soru sorulduğu zaman, Leitch’ın cevabı “Olabilir.” şeklinde oldu. Filmle ilgili yerine oturması gereken çok fazla taş var ve tüm ekibin aynı anda film için müsait olması gerekiyor. Ancak Leitch’ın söylediğine göre filmin senaryo aşaması giderek hızlanıyor. Leitch’ın yaptığı açıklamayı aşağıdan okuyabilirsiniz.

david leitch

“Elimizdeki malzeme için heyecanlıyım ve bir sonraki projemiz bu olacak gibi görünüyor. Şu anda senaryo aşamasındayız. Sıradaki aşama herkesin programlarını filme göre düzenlemek ve senaryonun yüzde yüz arkasında olduğumuzdan emin olmak. Bu aşamaya geçeceğimiz zaman giderek kısalıyor. Elimizdeki malzemeyi çok seviyorum ve bu iki inanılmaz oyuncuyla birlikte çalışmak beni çok mutlu ediyor.”

Proje şimdilik geliştirme sürecinin çok erken aşamalarında olduğundan, yönetmenin konu hakkında fazla şey söylememesi şaşırtıcı değil. Bu durum aynı zamanda The Division filmiyle ilgili haberlerin bu kadar uzun zamandır sessiz kalmasını da açıklıyor. Film hakkında şu an bilinmeyen oldukça fazla şey var. Örneğin filmin ilk oyundaki olaylar doğrultusunda mı ilerleyeceği yoksa seriyle ilgili malzemelerin kullanıldığı bambaşka bir hikâye mi sunacağı bile henüz bilinmiyor. Filmle ilgili kısa sürede bir şeyler açıklanacak gibi durmuyor.

Kaynak : https://www.playstationlifestyle.net/2019/08/06/the-division-movie-update-script-phase/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=the-division-movie-update-script-phase
15
2
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
15
2
0
0
0