Toplam Değeri 87 TL Olan, Kısa Süreliğine Ücretsiz 6 iOS Uygulama

52
22
11
11
10
Apple'da fırsatlar dur durak bilmiyor. Her hafta birbirinden kaliteli uygulamaları ücretsiz hâle getiren Apple'ın bu haftaki fırsatları birçok kullanıcıyı sevindirecek türde. Kısa süreliğine ücretsiz olan 6 adet uygulama ise haberimizde.

Apple'ın uygulama mağazası App Store, içerisinde barındırdığı binlerce çeşit uygulama ile Apple ekosisteminin şekillenmesine ve kullanıcıların ihtiyaçlarının karşılanmasına olanak tanıyor.

Haftalık indirimler gerçekleştiren ve hatta bazı uygulamaları kısa süreliğine tamamen ücretsiz hâle getiren App Store'un bu fırsatları, Apple kullanıcıları tarafından sıkı sıkıya takip ediliyor. Kısa süreliğine ücretsiz olan 6 adet uygulamayı bu yazımızda sizler için derledik.

6. Filterious Photo Filters

Normal fiyatı: 11 TL

Markette en çok indirilen fotoğraf uygulamalarında yer alan filtrelere herkes sahip. Kendinize bir fark yaratmak istiyorsanız birbirinden güzel filtrelere sahip olan bu uygulama ile fotoğraflarınıza bambaşka bir hava katabilirsiniz.

5. Remote KeyPad NumPad Keyboard

Normal fiyatı: 17 TL

Bir macOS cihaza sahip olmanız durumunda hayatınızı kurtarabilecek bu uygulama, macOS cihazınıza sanal bir nümerik klavye getiriyor. Sayısal işlemleri çok daha kolay bir şekilde gerçekleştirmenize olanak tanıyan nümerik klavye ile hesaplama işlerinizi normalden daha kısa sürede halledebilirsiniz.

4. Remote Drive & File Browser

Normal fiyatı: 28 TL

iPhone'unuza eşlik edecek bir macOS cihazınız olması durumunda kullanabileceğiniz bu uygulama, iPhone'unuzu adeta bir USB belleğe çeviriyor. Kablosuz bir depolama birimi olarak kullanabileceğiniz iPhone'unuz ile macOS cihazınız arasında çok hızlı ve kolay bir şekilde veri transferi gerçekleştirebiliyorsunuz.

3. Grid Wallpaper

Normal fiyatı: 11 TL

iOS işletim sisteminizin ana ekranında bulunan uygulamaların her birisi için farklı bir renk atayabilmenize olanak tanıyan bu uygulama ile dilediğiniz renk kombinasyonuna sahip bir duvar kağıdı oluşturabiliyorsunuz. Monoton duvar kağıtlarından sıkılan kullanıcılar için birebir.

2. Tahrir App – Text on image

Normal fiyatı: 17 TL

Fotoğrafların üzerine dilediğiniz şekilde yazı yazabileceğiniz Tahrir App, bir bilgisayara erişiminiz olmadığı ve işinizin acil olduğu durumlarda hayatınızı kurtarıyor. Basit arayüzüyle fazla profesyonellik gerektirmeyen işleri bu uygulama sayesinde mobil cihazınızdan hızlıca hâlledebilirsiniz.

1. QuickClip | Clipboard Manager

Normal fiyatı: 6 TL

Kopyaladığınız şey çok önemliydi ve yanlışlıkla başka bir şeyi kopyaladınız. Önemli veriniz tamamen kayboldu. Bu uygulamayı kullanan kişiler böyle bir sorun yaşamaktan kurtuluyorlar. QuickClip ile kopyaladığınız her bir veriyi kolayca panoya kaydedebiliyor ve dilediğiniz zaman yine buradan bahsi geçen verinize erişim sağlayabiliyorsunuz.

Apple'ın iOS ve iPadOS işletim sistemleri için kısa süreliğine ücretsiz olan 6 adet işlevsel uygulamayı bu yazımızda sizlere aktardık. Apple'ın uygulama mağazası App Store'da gerçekleşen fırsatlardan anında haberdar olmak için bizleri takipte kalın ve uygulamamızı indirmeyi unutmayın.

Kaynak : https://bgr.com/2019/08/12/best-free-iphone-apps-aug-12-ipad-ios/
52
22
11
11
10
Emoji İle Tepki Ver
52
22
11
11
10