8
5
1
1
0

Akıllı telefonlar, mümkün olduğunca ince bir tasarım ile piyasaya sunulmaya çalışıyor. Fakat telefonların çok ince olması, gövdenin içinde gelişmiş bir soğutma sistemi yerleştirilmesini zorlaştırıyor. Mobil oyunlara artan ilginin her geçen gün biraz daha arttığını düşünürsek aşırı ısınmanın, pek çok akıllı telefon için en büyük sorunlardan biri olduğunu söyleyebiliriz.

Baseus adlı akıllı telefonlar için geliştirilmiş olan mini fan, PUBG Mobil, Asphalt 9 gibi telefonunuzun cayır cayır yanmasına neden olan oyunları çalıştırırken işlemcinin daha az ısınmasına yardımcı oluyor. Ancak Baseus, harici bir fan olduğu için kullanırken telefonun inceliğinden bir miktar feragat etmiş oluyorsunuz.

Webtekno YouTube kanalı, en azından şu an için yalnızca iPhone uyumlu modelleri olan Baseus’ı test etti ve cihazın ısınmasını gerçekten engelleyip engellemediğini kontrol etti. Webtekno YouTube kanalı tarafından yapılan testlerde 30 dakikalık bir oyun oynama neticesinde Baseus’ın cihazın %40-45 daha az ısınmasını sağladığını gördük.

8
5
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
8
5
1
1
0