Yemeksepeti'ne Ciddi Rakip Olacak 'Trendyol Yemek'in Tüm Detayları Belli Oldu

184
29
20
18
5
Geçtiğimiz haftalarda, Trendyol'un gizlice üzerinde çalıştığı ortaya çıkan Trendyol Yemek hizmeti hakkında tüm detaylar belli oldu. Şimdilik İstanbul, Beşiktaş'ta kullanıma sunulan Trendyol Yemek, açılış kampanyaları ile Yemeksepeti ve Getir Yemek uygulamalarına kafa tutacak gibi görünüyor.

Ülkemizde hizmet veren elektronik ticaret devi Trendyol, son günlerde değerini artıracak yenilikler yapmaya hızla devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda şirkete yakın kaynaklardan aldığımız bilgiye göre Trendyol, Getir Yemek ve Yemeksepeti gibi devlerin bulunduğu yemek sipariş alanında da giriş yapacaktı. 

Trendyol Yemek'e dair ilk detaylar, hizmetin ana Trendyol uygulamasının bir parçası olacağını göstermişti. Webrazzi'nin aktardığı son bilgilere göre Trendyol Yemek, şimdilik İstanbul, Beşiktaş'taki Android ve iOS kullanıcılarının erişimine açıldı. 

Trendyol Yemek, ilk olarak İstanbul Beşiktaş'ta kullanıcılara sunuldu:

trendyol yemek ekran görüntüsü

Bir nevi açık beta testi olarak adlandırabileceğimiz bu sürecin ardından Trendyol Yemek; İstanbul'un Şişli, Kağıthane ve Kadıköy ilçelerinde de kullanıma açılacak. Ardından hizmetin Ankara ve İzmir gibi diğer büyükşehirlerde de kullanıma sunulacağını söyleyebiliriz. Ancak bu konuda henüz kesinleşen bir bilgi elimize ulaşmış değil.

İlk arayüz örneklerinden de anlaşılacağı üzere Trendyol Yemek, rekabette avantajlı taraf olmak için çeşitli kampanyalar ile pazara girecek.

Trendyol Yemek hakkında tüm detaylar:

trendyol yemek açıldı

  • Şimdilik sadece İstanbul, Beşiktaş'ta kullanımda,
  • İstanbul Şişli, Kağıthane ve Kadıköy'de de yakında kullanıma sunulacak,
  • Diğer büyükşehirler için henüz kesin bir bilgi paylaşılmadı,
  • 30 dakika içerisinde servis garantisi bulunuyor,
  • Açılış kampanyası "ilk 3 siparişte %30 indirim" şeklinde,
  • Şimdilik sadece kredi kartı ile ödeme seçeneği var, nakit ya da yemek kartları bulunmuyor,
  • Diğer uygulamalardaki gibi restoranları puanlama sistemi var,
  • Ortalama teslimat süresi bilgisi paylaşılıyor, 
  • Açık ve kapalı restoranlar kontrol edilebiliyor, 
  • Restoranlara özel kampanyalar gibi detaylar görülebiliyor.

Eğer İstanbul'un adı geçen ilçelerinde yaşıyorsanız, Trendyol uygulamasını aşağıdan indirerek hatırlatma bildirimlerini açabilirsiniz. Diğer şehrilerde yaşayanlar ise gelişmeleri takip etmeye devam edebilirler.

Trendyol, 2020 yılı boyunca pek çok alanda yazılım geliştiricisini bünyesine katmıştı:

trendyol

Trendyol'un 2020 boyunca bünyesinde çok sayıda yazılımcı dahil etmesi, yeni projeler için heyecan verici bir hava yaratmıştı. Yeni projelerinden şu ana kadar gördüğümüz en somut örneği şirketin Trendyol Avrupa sitesiydi. Yaklaşık 3 hafta önce 27 Avrupa ülkesinde giyim ve moda ürünlerine yer veren internet sitesini kullanıcılarına sunmuştu. Anlaşılan o ki şirketin bir sonraki somut adımı Trendyol Yemek. 

Yıllardır Türkiye'nin pek çok bölgesinde hizmet veren Yemeksepeti, büyükşehirlerde hızlı bir yükseliş yakalayan Getir Yemek ve Hepsiexpress gibi hizmetler, Trendyol Yemek'in en büyük rakipleri olacaklar.

184
29
20
18
5
Emoji İle Tepki Ver
184
29
20
18
5