Mutfağına Yeni Bir Hava Katmak İsteyenler İçin Her Bütçeye Uygun 9 Buzdolabı Önerisi

14
8
1
1
1
Bosch ve benzeri beyaz eşya markalarının ürettikleri buzdolabı modellerini uygun fiyata ve taksitle almak isteyenler için her bütçeye uygun bir buzdolabı bulacakları özel bir liste hazırladık. En iyi buzdolabı, kullanıcının ihtiyaçlarına ve bütçesine en uygun olan üründür. Listemizde mutlaka kendinize uygun bir buzdolabı bulacaksınız.

Beyaz eşya denilince aklımıza ilk gelen ürün buzdolabı oluyor. Çünkü elde çamaşır yıkayabilsek de günümüzde gıdaların neredeyse hepsi ya yeterince soğuk bir buzdolabında ya da bir dondurucuda saklanmak zorunda. Bosch ve benzeri markalar, buzdolabı konusunda akla ilk gelen üreticiler olsalar da aslında kullanıcı alışkanlıklarına göre değişen ihtiyaçlara hitap eden pek çok farklı üretici ve model bulunuyor.

Bir ürün için en iyi buzdolabı ya da en uygun fiyatlı buzdolabı gibi tanımlar yapmak oldukça zor. Çünkü en iyi ürün, sizin ihtiyaçlarınızı sizin bütçenize en uygun şekilde karşılamayı başaran üründür. Her bütçeye uygun, farklı özellikler sunan modellerden oluşan bir buzdolabı listesi hazırladık ve ürünlerin öne çıkan özelliklerini anlattık. Listemizde her bütçeye ve ihtiyaca uygun bir buzdolabı bulabilirsiniz.

Her bütçeye uygun buzdolabı önerileri:

  • Sharp Çelik Cam Yüzeyli Buzdolabı / 10990 TL
  • Siemens Buzdolabı / 9504 TL
  • LG No-Frost Buzdolabı / 8599 TL
  • Samsung A++ Buzdolabı / 6452 TL
  • Bosch Buzdolabı / 5609 TL
  • Vestel No-Frost Çift Kapılı Buzdolabı / 4699 TL
  • Silverline Buzdolabı / 3890 TL
  • Regal No-Frost Çift Kapılı Buzdolabı / 2699 TL
  • Windsor No-Frost Çift Kapılı Buzdolabı / 2699 TL

Gıdalarınızı korumak için gelişmiş teknolojiler: Sharp Çelik Cam Yüzeyli Buzdolabı

Sharp Çelik Cam Yüzeyli Buzdolabı

  • Fiyatı: 10990 TL

SJ-XG690G-SL model numarasına sahip olan Sharp Çelik Cam Yüzeyli Buzdolabı, A ++ enerji tipinde çalışıyor. Toplam 556 litre olan iç hacminin 162 litrelik alanı dondurucu bölümü için ayrılmış durumda. Plasmacluster iyon sistemi ve Ag+ nano koku tutucu kontrol paneli gibi özellikleri sayesinde bu dolabın içine ne koyarsanız koyun, dışarıya koku sızdırmayacağından ve dolab içindeki diğer ürünlerin birbirinin kokusu ile etkilenmeyeceğinden emin olabilirsiniz. Ürünün Amazon sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Yüksek enerji tasarrufu: Siemens Buzdolabı

Siemens Buzdolabı

  • Fiyatı: 9504 TL

KG86NAI42N model numarasına sahip olan Siemens Buzdolabı, A +++ enerji tipinde çalışıyor ve hem No-Frost hem de Inox teknolojisine sahip durumda. Toplam 619 litre iç hacme sahip olan ürün, hızlı soğutma ve açık kapı uyarısı özellikleri de sunuyor. Siemens Buzdolabı, çalıştığı enerji tipi ve sahip olduğu teknolojiler sayesinde bu kadar geniş özellik sunmasına rağmen yüksek oranda enerji tasarrufu yapmanızı  sağlıyor. Ürünün Gittigidiyor sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Dikkat çeken iç hacim: LG No-Frost Buzdolabı

LG No-Frost Buzdolabı

  • Fiyatı: 8599 TL

GR-F802HLHU.APZPLTK model numarasına sahip olan LG No-Frost Buzdolabı, 631 litre ile dikkat çekici genişlikte bir iç hacme sahip. A ++ enerji tipinde çalışan ürün LINEAR Cooling, Door Cooling+, Hygiene Fresh gibi özellikleri sayesinde dolap içine koyduğunuz ürünleri uzun süre birbirine koku karıştırmadan taze bir şekilde koruyabiliyor. Üstelik çok daha sessiz bir çalışma ve yüksek enerji tasarrufu sağlıyor. Ürünün Amazon sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Kullanışlı iç tasarım: Samsung A++ Buzdolabı

Samsung A++ Buzdolabı

  • Fiyatı: 6452 TL

RB50RS334WW/TR model numarasına sahip olan Samsung A++ Buzdolabı, toplam 543 litre iç hacme sahip. A ++ enerji tipinde çalıştığı için yüksek oranda enerji tasarrufu sağlayan buzdolabı, yıllık yalnızca 326 kWh enerji harcıyor. Buzdolabının özenle tasarlanmış iç yapısı sayesinde evinize haftalarca yetecek kadar gıdayı burada saklayabilirsiniz. Üstelik çalışırken çıkardığı ses yalnızca 43 dB. Ürünün Amazon sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Her mevsim en taze gıdalar: Bosch Buzdolabı

Bosch Buzdolabı

  • Fiyatı: 5609 TL

KGN56UWF0N model numarasına sahip olan Bosch Buzdolabı, A ++ enerji tipinde çalışıyor ve No-Frost teknolojisine sahip. 505 litrelik geniş iç hacmi ve hızlı soğutma özelliği sayesinde yılın her döneminde güvenle kullanabilirsiniz. Yıllık enerji tüketimi yalnızca 306 kWh ürünün çalışırken çıkardığı ses ise 42 dB. VitaFresh teknolojisi ise bu dolaba koyduğunuz her şeyin uzun süre taze kalmasını garanti ediyor. Ürünün gittigidiyor sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Kolay taşınabilir taban yapısı: Vestel No-Frost Çift Kapılı Buzdolabı

Vestel No-Frost Çift Kapılı Buzdolabı

  • Fiyatı: 4699 TL

NF5201 E model numarasına sahip olan Vestel No-Frost Çift Kapılı Buzdolabı, A ++ enerji tipinde çalışarak yüksek oranda enerji tasarrufu yapmanızı sağlıyor. 520 litre ile geniş bir iç hacim sunan ürünün dondurucu bölümü yukarıda bulunuyor. Tekerlekli taban yapısı sayesinde kolayca hareket ettirilebilen ürün, kullanıcılarına sunduğu özel modlar sayesinde tüm ihtiyaçlara yanıt vermeyi hedefliyor. Ürünün n11 sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Klasikten şaşmayanlara: Silverline Buzdolabı

Silverline Buzdolabı

  • Fiyatı: 3890 TL

R12072W01 model numarasına sahip olan Silverline Buzdolabı, 456 litre iç hacim genişliği sunuyor. Dondurucu bölümünün yukarıda olduğu Silverline Buzdolabı, A + enerji tipinde çalıştığı için diğer ürünlere göre daha düşük bir enerji tasarrufu sağlayacaktır. Özel tasarlanmış iç yapısı sayesinde tüm gıdalarınızı özenle saklayabileceğiniz buzdolabı T iklim sınıfında değerlendiriliyor. Ürünün gittigidiyor sayfasına buradan ulaşabilirsiniz. 

Mutfağı dar olan kullanıcılar için: Regal No-Frost Çift Kapılı Buzdolabı

Regal No-Frost Çift Kapılı Buzdolabı

  • Fiyatı: 2699 TL

NF 30010 model numarasına sahip olan Regal No-Frost Çift Kapılı Buzdolabının dondurucu bölümü yukarıda bulunuyor. 251 litrelik iç hacmi, ürünün boyutlarını da küçülttüğü için mutfağında yeterli alan bulunmayan kullanıcılar için de ideal bir kullanım sunuyor. F enerji tipinde çalışan ürün, küçük olmasına rağmen No-Frost teknolojisi sayesinde içine koyduğunuz tüm gıdaları güvenle saklayacaktır. Ürünün n11 sayfasına buradan ulaşabilirsiniz. 

Düşük fiyat, yüksek iç hacim: Windsor No-Frost Çift Kapılı Buzdolabı

Windsor No-Frost Çift Kapılı Buzdolabı

  • Fiyatı: 2699 TL

WS 4700 model numarasına sahip olan Windsor No-Frost Çift Kapılı Buzdolabı, 432 litrelik iç hacmi ile en uygun fiyata en geniş iç hacmi sunan buzdolabıdır. F enerji tipinde çalışan Windsor No-Frost Çift Kapılı Buzdolabının dondurucu bölümü yukarıda bulunuyor. Çalışırken yalnızca 42 dB ses çıkaran buzdolabı, No-Frost teknoloji sayesinde içindeki tüm gıdaları güvenle saklama garantisi veriyor. Ürünün n11 sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

En uygun fiyatlı ve en iyi buzdolabı modellerinden oluşan bir liste hazırladık ve kısaca ürünlerin öne çıkan özelliklerinden bahsettik. Listemizdeki ürünlerin fiyatları, farklı alışveriş sitelerinde yer alan farklı kampanyalara göre değişiklik gösterebilir. 

14
8
1
1
1
Emoji İle Tepki Ver
14
8
1
1
1