Yenilenmiş Elektronik Ürünleri Uygun Fiyata Alabileceğiniz Platform: Yine Yeni Cep!

19
13
6
4
3
Elektronik ürünlerde fiyat artışı devam ettikçe, yenilenmiş ürünlere olan ilgi de artıyor. Yine Yeni Cep Vestel yenileneme merkezi garantisi ile sadece telefon değil, televizyon, küçük ev aletleri, kulaklık ve akıllı saat gibi kategorilerde de yenilenmiş ürünleri, tüketicilerle buluşturuyor.

Türkiye’de teknolojik ürünlere sahip olmak pek de kolay değil. Döviz kurunun artışına paralel olarak yükselen enflasyon, elektronik ürünlerin fiyatlarını da çok ciddi anlamda artırdı. Bugün orta halli bir akıllı telefon satın almak istediğinizde bile 10 bin TL’yi gözden çıkarmanız gerekiyor.

Teknolojik ürünlere ulaşım zorluğunun tek sebebi fiyatlar değil. Örneğin bir akıllı telefon satın almak istediğinizde, yalnızca 12 bin TL’ye kadar olan modelleri 12 ay taksitle alabiliyorsunuz. Ancak fiyat 12 bin TL’nin üstüne çıktığında, en fazla 3 taksit yapma hakkı tanınıyor. Peki çok daha uygun fiyatlara yenilenmiş elektronik ürünler satın alabileceğinizi biliyor muydunuz? Hem de Vestel yenileme merkezi garantisi ile…

Yine Yeni Cep ile pek çok kategoride yenilenmiş ürün satın alabilirsiniz!

Yine Yeni Cep

Yine Yeni Cep, Vestel yenileme merkezi garantisi altında yenilenmiş ürün satın almanıza imkan tanıyor. Üstelik sadece akıllı telefon değil; televizyon, kulaklık, tablet ve hatta küçük ev aletleri kategorisinde bile yenilenmiş ürünlere ulaşabiliyorsunuz. Örneğin, Yine Yeni Cep’e girip yenilenmiş televizyon fiyatlarına baktığımızda, fiyatların piyasaya fiyatlarının oldukça altında olduğunu görüyoruz.

Yenilenmiş iPhone

Yenilenmiş elektronik ürün kavramı, özellikle de telefon kategorisinde kafanızı karıştırmış olabilir. Neticede bugün ikinci el telefon bile satın alırken IMEI kaydı var mı ve parça değişimi olmuş mu gibi tartışmalar gündeme geliyor. Eğer böyle bir şüpheniz varsa, Yine Yeni Cep açısından içiniz rahat olabilir. Zira garantili yenileme yapan Vestel yenileme merkezi, yenilenmiş ürünler için bakanlıktan onay aldı ve çalışmalarını bu doğrultuda yapıyor.

Vestel yenilenmiş ürün

Eğer Yine Yeni Cep aracılığıyla yenilenmiş telefon satın alırsanız, 24 ay garantiye sahip oluyorsunuz ki bu da sıfır telefonlarla aynı. Ayrıca satın aldığınız yenilenmiş telefonu 14 gün içerisinde iade edebilirsiniz. Bunlarla birlikte satın alım sırasında kredi kartına taksit seçeneği sunulduğunu da belirtelim.

İsterseniz kullandığınız telefonu ve televizyonu da satabilirsiniz!

vestel

Yine Yeni Cep’in avantajlarından bir tanesi, televizyon ve telefon satışı da yapabiliyor oluşunuz. Bu sayede kullandığınız telefon veya televizyonu Yine Yeni Cep’e satabilir, Vestel Yenileme Merkezi Garantisi ile yenilenmiş başka bir ürünü satın alabilirsiniz. Bu sayede maliyetiniz daha da düşmüş olacaktır. Aynı zamanda kullanılmayan telefonların ve televizyonların atıldıklarında içerisinde bulunan plastik ve lityum iyon pillerin doğaya verdiği yüksek zararı da bertaraf etmiş olacaksınız.

19
13
6
4
3
Emoji İle Tepki Ver
19
13
6
4
3