Addams Ailesi'ni Özleyenlere: Netflix'in Gizem Dolu Dizisi Wednesday'den İlk Tanıtım Fragmanı Geldi!

9
3
2
0
0
Addams Ailesi'ni Özleyenlere: Netflix'in Gizem Dolu Dizisi Wednesday'den İlk Tanıtım Fragmanı Geldi!
Netflix, Tim Burton imzalı The Addams Family’nin spin-off’u olan Wednesday dizisinin ilk fragmanını paylaştı. Dizinin başrolünde Jenna Ortega, Catherine Zeta-Jones, Luis Guzman gibi yıldız isimler yer alıyor.

Tim Burton’un imzasını taşıyan ve gotik karakterleriyle sinema dünyasında büyük bir hayran kitlesine sahip The Addams Family’nin spin-off’u Wednesday, Netflix’te izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. Fragmanıyla şimdiden çok konuşulmaya başlayan dizinin ne zaman yayınlanacağı da tanıtım fragmanıyla birlikte paylaşıldı.

Örgülü saçları, donuk ve ürkütücü bakışlarıyla dikkatleri üzerine çeken Wednesday Addams’ın iç dünyasına doğru bir yolculuğa çıktığımız dizi, Çekimleri birkaç yıldır süren dizinin tanıtım fragmanında, “Tim Burton’un eşsiz hayal gücünün eseri Wednesday” ifadeleri yer aldı. Dizinin ana karakteri Wednesday Addams’ı Jenna Ortega canlandırıyor.

İşte yepyeni Netflix dizisi Wednesday’in ilk tanıtım fragmanı

Tim Burton’un hayal gücünün bir eseri olan dizi, Morticia ve Gomez Addams'ın kaçık genç kızı Wednesday’in yeni psişik yeteneklerinde ustalaşmaya ve ailesinin geçmişiyle bağlantılı bir cinayet gizemini çözmeye çalıştığı Nevermore Akademisi'ne katılmasıyla yaşanan olayla konu alıyor. Fragmanda, “Gizem, kargaşa ve cinayetle dolu. Sanırım burayı seveceğim.” diyen ana karakterimiz kendisi gibi özel güçlere sahip diğer insanlarla tanışıyor ve olaylar daha da ilginç bir hal almaya başlıyor.

Addams Ailesi'nin diğer üyeleri arasında Morticia rolünde Catherine Zeta-Jones, Gomez rolünde Luis Guzmán ve Wednesday’in erkek kardeşi Pugsley rolünde Isaac Ordonez yer alıyor. Victor Dorobantu, hizmetçi Thing'i oynarken, George Burcea hizmetçi Lurch'u oynuyor. Gwendoline Christie, Jamie McShane, Percy Hynes White, Hunter Doohan, Emma Myers, Joy Sunday, Naomi J Ogawa, Moosa Mostafa, Georgie Farmer ve Riki Lindhome da diğer oyuncuları arasında yer alıyor.

90'larda yayınlanan film serisinde Wednesday'in canlandıran Christina Ricci, Marilyn Thornhill olarak dizide yer alıyor. Bu yıl sonbaharda yayınlanması beklenen 8 bölümlük dizinin yönetmen koltuğunda ise tabii ki Tim Burton oturuyor.

Kaynak : https://variety.com/2022/tv/news/wednesday-trailer-tim-burton-jenna-ortega-1235342845/
9
3
2
0
0
Emoji İle Tepki Ver
9
3
2
0
0