World War Z, Epic Games Desteğiyle Beklenenden Çok Daha İyi Satış Rakamlarına Ulaştı

21
11
1
0
0
Sabre Interactive tarafından geliştirilen ve 16 Nisan'da piyasaya sürülen zombi temalı video oyun World War Z, satış rakamlarıyla şaşırtmaya devam ediyor. Oyunun PC versiyonunun satışı için Epic Games ile anlaşan şirket, bu kısa sürede 250.000 Epic Games Store kopyasının satıldığını açıkladı.

2019'un en merak edilen oyunlarından biri olan World War Z, nihayet 16 Nisan'da piyasaya sürüldü. PC, PlayStation 4 ve Xbox One platformları için yayımlanan oyunun PC versiyonunun resmi satış kanalı olan Epic Games Store'daki satış rakamları, beklenenin oldukça üstünde seyretmesiyle şaşırtmaya devam ediyor. İlk günden bu yana 250.000 Epic Game Store kopyasının satıldığını açıklayan oyunun geliştirici şirketi Saber Interactive, oyunun gördüğü ilgiden oldukça memnun.

Tüm platformların toplamında 1 milyon satış barajını aşan World War Z için açıklamalarda bulunan Saber Interactive'in başkanı Matthew Karch, oyunun özellikle ABD dışındaki ülkelerde yüksek satış rakamlarına ulaştığını ve PC versiyonundaki yüksek satışın Epic Games Store'un ayrıcalıkları sayesinde gerçekleştiğini söyledi. Genel anlamda ABD ve AB satışlarının birbirine yakın olduğunu belirten Karch, ABD'de Epic Games Store satışlarının yüksek olmasının kendilerini şaşırttığını ifade etti.

Steam yerine Epic Games Store ile anlaşan Saber Interactive'in kararından oldukça memnun olduğu görülüyor. Bilindiği üzere geçtiğimiz ay Epic Games Store'da satışa sunulan Metro Exodus, Steam'de satışa sunulan Metro: Last Light'tan 2,5 kat daha fazla satmış ve Epic Games Store, oyun geliştiricileri için Steam'den daha etkili bir platform hâline geldiğini göstermişti. Oyun hakkındaki detayları incelemek ve oyunu satın almak için World War Z'in Epic Games Store sayfasına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Kaynak : https://www.pcgamer.com/world-war-z-sells-way-above-expectations-on-pc-thanks-to-epic-store-exclusivity/
21
11
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
21
11
1
0
0