Xbox'ın Yeni Konsolu Scarlett'ın Disk Yuvasına Sahip Olacağı Doğrulandı

14
2
1
1
0
Konu hakkındaki spekülasyonlar son buldu. Microsoft, Xbox Scarlett'ın disk yuvasına sahip olacağını doğruladı.

11 Haziran Salı günü başlayıp 14 Haziran Cuma günü sona erecek ve Los Angeles,California, ABD'de gerçekleştirilecek olan E3 2019 (Elektronik Eğlence Fuarı) etkinliğinde duyurulacak yenilikler fazlasıyla merak ediliyor. Microsoft ise daha şimdiden yeni cihazlarına ait bazı detayları paylaştı ve hayranlarını E3 2019 Fuarı için daha da heyecanlandırdı.

Daha önce Xbox Scarlett ile ilgili bazı detayları yayınlayan Microsoft, ne var ki cihazın herhangi bir disk yuvasına sahip olup olmayacağına dair bir bilgiyi vermemiş ve vermekten çekinmişti. Xbox'ın müdürü Phil Spencer ise kullanıcıların bu meraklı bekleyişini daha fazla uzatmamak için Xbox Scarlett'ın fiziksel bir disk yuvasına sahip olacağını doğruladı.

Yaptığı röportajda fiziksel disklerin Xbox'ın geleceğindeki planları arasında olmaya devam ettiğini aktaran Spencer: "İnsanların disklere hâlâ sahip olduğunu biliyoruz. Kimsenin kafasındaki seçenekleri karıştırmamak ve açık bir şekilde konuşacak olursam, insanlara seçim yapma şansını vermek istiyorum. Şimdiyse fiziksel disk, milyonlarca kişinin seveceği bir seçenek olarak karşımıza çıkıyor." diyerek Xbox Scarlett ile kullanıcıların hâlihazırda sahip oldukları diskleri kullanmaya devam edebileceklerinin altını çizdi.

Kaynak : https://www.gamespot.com/articles/e3-2019-new-xbox-scarlett-console-does-have-disc-d/1100-6467598/
14
2
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
14
2
1
1
0