Xiaomi'den 80 Milyon MIUI Kullanıcısı İçin Özel Kutlama

79
5
4
3
3
Akıllı telefon üreticisi Xiaomi, yaptığı tanıtımlarda Android işletim sistemine dayalı özel arayüzü MIUI'ın Hindistan'da aylık 80 milyon kullanıcıya ulaştığını açıkladı. MIUI, pek çok kullanışlı özellik barındırıyor.

Hindistan akıllı telefon pazarı, Çin’den sonra ikinci büyük pazar olarak konumlanıyor. Bu oldukça önemli çünkü Çin telefon pazarının aksine Hindistan telefon piyasası doygun değil. Bugün Xiaomi bazı tanıtımlar yaptı ve bunlardan biri MIUI'ın aylık 80 milyon aktif kullanıcısı olduğunu gösteriyor.

MIUI, hiçbir zaman en popüler sistem olmamasına rağmen birçok yönden en iyilerinden biri olarak kendini gösteriyor. En son sürümü olan MIUI 11, yarın Hindistan’daki bir açılış etkinliğine dünya çapında tanıtılacak ve Redmi Note 8 serisini piyasaya sürecek. Bu seri, özellikle 64 MP ana kamera bulundurduğu için oldukça popüler bir konumda. 48 MP ana sensörün Redmi Note 7 serisini de popüler hâle getirdiğini hatırlarsınız.

MIUI, yeni özelliklere sahip olacak:

MIUI

Şu an itibarıyla Note 7 serisi, dünya çapında 20 milyondan fazla ürün sattı. Ayrıca Redmi Note serisinin başlangıçtan bu yana 100 milyondan fazla kullanıcısı var. Bu rakamlar Redmi Note serisinin artan popülaritesini gösteriyor.

MIUI 11 birkaç geliştirme ve yeni özelliklerle geliyor. Şüphesiz en önemli özellik, Android 10 diyebiliriz. Ayrıca karanlık mod, çocuk modu, ultra güç tasarrufu modu, deprem tahmini, yeni ve daha yumuşak simgeler gibi özellikler de kullanıcılara sunulacak.

Kaynak : https://www.gizchina.com/2019/10/15/miui-boasts-80-million-monthly-active-users-in-india/
79
5
4
3
3
Emoji İle Tepki Ver
79
5
4
3
3