Xiaomi, NEOGEO Mini Oyun Konsolunu Şimdi de Global Pazarda Satışa Sunuyor

44
11
2
2
2
Mart ayında Asya pazarı için duyurulan NEOGEO Mini oyun konsolu, Xiaomi Youpin ile global pazarda satışa sunuluyor. Mini konsol, 40 nostaljik oyun ile kutusundan çıkacak.

Japonya merkezli bir oyun donanımı ve yazılımı şirketi olan SNK Corporation, daha önce Xiaomi Youpin’de Asya pazarına özel olarak duyurduğu NEOGEO Mini oyun konsolunu şimdi de uluslararası pazarda satışa sundu.

Bir zamanların en popüler oyun donanımlarından olan Atari makinelerinin taşınabilir, minyatür bir versiyonu olan NEOGEO Mini oyun konsolu, sahip olduğu küçük ekranda nostaljik bir oyun deneyimi vadediyor.

NEOGEO Mini oyun konsolu böyle görünüyor

neogeo mini

108x135x162mm ölçülerinde ve 390g ağırlığında olan NEOGEO Mini oyun konsolu, genel olarak mobiliteye odaklanıyor. 3,5 inçlik LCD ekranının önünde sabit bir oyun kontrolcüsü de bulunan oyun konsolu, bir yön çubuğuna ve toplam 6 tuşa sahip.

Tahmin edebileceğiniz gibi NEOGEO Mini oyun konsolunda modern, gelişmiş oyunlar yerine nostaljik, eski tip arcade oyunlar bulunuyor. Konsolun tüm pazarlarda satışa sunulacak global sürümünde dahili 40 oyun yer alıyor.

neogeo mini

Xiaomi Youpin platformunda satışa sunulacak NEOGEO Mini oyun konsolu, 100 dolarlık bir satış fiyatına sahip. Ayrıca 25 dolar değerindeki oyun kolu da konsol ile birlikte ücretsiz olarak veriliyor. Bununla birlikte NEOGEO Mini’nin Türkiye’de satışa sunulup sunulmayacağı henüz belli değil.

Kaynak : https://www.gizmochina.com/2020/08/09/xiaomi-launches-the-neogeo-mini-game-console-int-version-with-40-classic-games/
44
11
2
2
2
Emoji İle Tepki Ver
44
11
2
2
2