Bayram Şekeri Niyetine Alabileceğiniz 5 Teknolojik Aksesuar

33
18
6
4
2
Bayramında gelmesiyle birlikte sevdiklerinize ne alacağınızı düşünüyor ya da sadece kendinizi şımartmak istiyor olabilirsiniz. Bizde sizler için bu bayram döneminde alabileceğiniz ve gündelik hayatınızda işinize yarayacak 5 teknolojik aksesuarı sizler için derledik.

Teknolojik ürünler, son dönemlerde hayatımızın vazgeçilmezlerinden olmaya başladılar. Akıllı telefonlar, tabletler ve bilgisayarlar gibi onlarca ürünü gündelik hayatımızda kullanıyoruz. Bu teknolojik ürünlere ek olarak alabileceğiniz bazı aksesuarlar ve ürünler ise gündelik hayatınızda çok işinize yarayabilir ve sizi birçok dertten kurtarabilir.

Hazır bayram da yaklaşıyorken, sevdiklerinize ya da kendinize alabileceğiniz farklı ve oldukça faydalı akıllı telefon aksesuarlarını ve teknolojik ürünleri sizler için derlemek istedik. Listede direkt olarak akıllı telefonlarla kullanabileceğiniz ya da gündelik hayatınızı kolaylaştıracak teknolojik ürünler ve aksesuarlar bulunuyor. Gelin hep birlikte günlük kullanımda hayatınızı kolaylaştıracak teknolojik aksesuarlara göz atalım.

“Telefonu nereye koydum” derdine son: Ugreen Alüminyum Masaüstü Telefon Standı

Akıllı telefon ve tablet standı

Telefon standları bu listedeki en basit ürünlerden biri. Özellikle masa başında çok zaman geçiriyorsanız ve sürekli olarak telefonunuzu kontrol etmeniz gerekiyorsa, bir telefon standı almanız gerekebilir. Farklı türlerde olan bu stantlardan basit ve uygun fiyatlı olanları seçebilir ya da daha iyi ancak daha pahalı olan modellere yönelebilirsiniz. Bazı telefon standlarında telefonu tutan ayakların aralarında bulunan boşluk sayesinde telefonunuzu standın üzerinde dururken aynı zaman da şarj edebiliyorsunuz. Eğer sürekli olarak telefonunuzu şarj ediyorsanız, bu tarz modelleri tercih etmeniz yararınıza olacaktır. Ürüne buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Birden fazla şarj aletine ihtiyaç duyanlara: ttec Quattro 4 USB'li Seyahat Şarj Aleti

Çoklu şarj adaptörü

Özellikle kullandığımız teknolojik ürünlerin sayısının artmasıyla birlikte, ihtiyaç duyulan şarj aleti sayısı da artıyor. Fakat birden çok şarj aleti kullanmak hem görüntü kirliliği hem de kafa karışıklığı oluşturabiliyor. Bu durumun çözümü ise birden fazla USB girişine sahip şarj aletleri. Bu şarj aletlinde 4 adet cihazı şarj edebilirsiniz. Bu şarj aletlerinde dikkat etmeniz gereken nokta ise adaptörlerdeki USB çıkışlarının kaç Watt verebildiği. Ürüne buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Artık priz aramak zorunda değilsiniz: Baseus Mini Cu 20000 Mah Type-C Pd Hızlı Şarj Power Bank

Powerbank

Gündelik hayatta çok fazla kullanmasak da elektrik kesintileri ve uzun seyahatler gibi durumlarda en çok ihtiyacımızı olan ürünlerden birisi de power bank’ler. Fakat ihtiyaçlarınızı uygun bir power bank seçmeniz uzun vadede çok faydalı olacaktır. Power bank seçerken dikkat etmeniz noktalar ise power bank’in kaç mAh bataryaya sahip olduğu, USB çıkışlarının kaç Watt güç aktarabildiği ve tabi ki powerbank’in kalitesi. Baseus'un 20000 mAh'lik power bank'i ise pek çok ihtiyacınızı eksiksiz karşılayacaktır. Ürüne buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Telefondan dosya aktarmak çok daha kolay: SanDisk Ultra Dual Drive USB 3.1 Type-C Bellek 

Telefon ve tablet uyumlu USB bellek

Özellikle son birkaç yılda en çok kullanılan depolama aygıtı olan USB bellekler, özellikle sürekli olarak veri aktarıyorsanız sizin için biçilmiş kaftan. Fakat çoğu zaman telefonumuzdaki bir dosyayı aktarmak istediğimizde bir OTG dönüştürücüye ihtiyaç duyuyoruz. Bu ek dönüştürücü ihtiyacını ortadan kaldıran USB bellekler de mevcut. Bir ucu standart USB tip A diğer ucu ise isteğinize göre Type-C ya da mikro USB olabiliyor. Sandisk'in hem USB hem de Type-C bağlantı çıkışına sahip bellekleri ise farklı depolama alanı seçenekleriyle yanınızda tutmak isteyebileceğiniz iddialı bir depolama aracı. Ürüne buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Bildirimlerinizden nabzınıza kadar her şey bileğinizde: Xiaomi Mi Band 5

Akıllı bileklik

Akıllı bileklikler, akıllı saatler kadar olmasa da pek çok yeteneğe sahip olan ve daha bütçe dostu giyilebilir teknolojilerdir. Eğer sadece nabız ölçme, bildirimlerinizi görme, spor yaparken aktivitelerinizi takip etme gibi nedenlerden dolayı bir ürün arıyorsanız, tercih etmeniz gereken cihazlar akıllı bileklikler olmalıdır. Akıllı bilekliklerde çok farklı türde ve çeşitte seçenek mevcut. Burada dikkat etmeniz nokta ise alacağınız akıllı bilekliğin sunduğu özelliklerin sizin ihtiyaçlarınız ile örtüşmesi olmalı. Şu anda piyasanın en iyi akıllı bilekliklerinden olan Xiaomi Mi Band 5 ise son derece iddialı özellikleriyle beğeni topluyor. Ürüne buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Bu bayramda teknoloji severlerlere hediye olarak alabileceğiniz teknolojik aksesuarlar listemizin sonuna geldik. Bu aksesuarlar her ne kadar gündelik hayatta olmazsa olmazlarımızdan olmasa da gündelik hayatınızı fazlasıyla kolaylaştıracak ve sizin için faydalı olacakları kesin. Eğer daha farklı aksesuar tavsiyeleriniz varsa bu tavsiyelerinizi bizimle yorumlar kısmında paylaşabilirsiniz.

33
18
6
4
2
Emoji İle Tepki Ver
33
18
6
4
2