Yeni Nesil BMW M3, Ateş Kırmızısı Rengiyle Kanlı Canlı Görüntülendi

52
10
10
7
7
Yeni nesil BMW M3 modelinden sızdırılan bir fotoğraf ile heyecanla beklenen araca gerçek anlamda ilk bakışımızı atıyoruz. Alman markanın üretim tesisinden sızdırılan fotoğraf, yeni M3'ün kasa tasarımından neler beklememiz gerektiği konusunda bize iyi bir fikir veriyor.

Yeni nesil BMW M3 modelinden sızdırılan bir fotoğraf, Alman markanın yeni M3'ün kasa tasarımından neler beklememiz gerektiği konusunda bize iyi bir fikir veriyor. Fotoğraf, aracın dinamik bir tasarıma ve büyüleyici bir renge sahip olacağını gösteriyor.

BMW modifikasyonu denilince akla ilk gelen firmalardan biri olan Evolve Automotive, Yeni nesil G80 BMW M3'’ün arka tarafını net bir şekilde gösteren fotoğrafı, Facebook ve Instagram hesaplarından paylaştı. Üretim bandı üzerinde olan aracın sağ ve sol köşesinde çift egzoz çıkışı olduğunu görüyoruz.

bmw m3

Kırmızı gövde rengi ve heybetli difüzör bölümü ile oldukça etkileyici görünen yeni otomobil, yenilikçi dört çeker sistemi M xDrive ile gelen ilk BMW M3 modeli olacak. Fakat standart modelin arkadan çekişli ve manuel şanzımanlı olarak satışa sunulması bekleniyor. 

Evolve Automotive tarafından sızdırılan fotoğraflarda, yeni M3’ün yalnızca arka bölümüne  detaylıca göz atabiliyoruz; ayrıca daha önceki casus fotoğraflarda aracın büyük böbrek ızgaralarına sahip olduğunu görmüştük. Ayrıca G80 BMW M3'ün, yeni nesil S58 motoruyla geleceğini de biliyoruz.

S55’in halefi olan motor, tüm dünyada giderek daha da sıkılaşan emisyon düzenlemelerine ek olarak, M GmbH'nın performans gereksinimlerini karşılayabilmek için kapsamlı bir şekilde yeniden tasarlanmıştı.

Çift turbolu I6 motor, kapalı platformlu olması sayesinde geleneksel tasarımlara kıyasla daha güçlü bir performans sunuyor. Yeni nesil BMW M3’ün ne zaman tanıtılacağı henüz belli değil; ancak aracın 2020 yılı içinde satışa sunulması bekleniyor. 

Kaynak : https://carbuzz.com/news/leaked-check-out-the-rear-of-new-bmw-m3
52
10
10
7
7
Emoji İle Tepki Ver
52
10
10
7
7