YouTube MP3 Dönüştürücü İnternet Sitelerine Savaş Açtı

144
13
9
5
2
YouTube'a yüklenen içerikleri MP3 formatına dönüştürerek indirmeye imkan veren Youtube MP3 dönüştürücü siteler, YouTube'un takibine takıldı. Birkaç saat önce MP3 indirmek için en çok kullanılan üç site, YouTube tarafından engellendi. Engellemenin genişlemesi bekleniyor.

Video paylaşım platformu YouTube, platforma yüklenen şarkıları MP3 formatına dönüştürerek indirilmesine imkan tanıyan popüler internet sitelerini birer birer engellemeye başladı. Aralarında YouTube mp3 org sitesinin de yer aldığı engellemelerle YouTube MP3 dönüştürme platformlarının önüne geçeceğini gösteriyor. YouTube'un birkaç saat önce başlatmış olduğu bu müdahalenin sebebi şimdilik bilinmiyor.

Bugüne kadar kullanıcılar, YouTube'a eklenmiş olan bir şarkıyı, YouTube MP3 dönüştürücü siteler kullanarak kolaylıkla indirebildiler. Hatta bazı internet siteleri, içeriklerin video olarak bile indirilmesini mümkün kıldı. Ancak bu durum uzun bir süredir önde gelen müzik kanallarının tepkisini çekiyordu. Hatta bu bağlamda YouTube yetkilileri ile görüşmeler sağlandı. İşin sonunda ise bazı müzik kanalları, bu konuyu yargı organlarına taşıdı.

youtube mp3 dönüştürücü

YouTube ise bugüne kadar konuyla ilgili olarak herhangi bir şey yapmamıştı. Ancak son birkaç saat içerisinde yaşanan gelişmeler, kullanıcıların ücretsiz olarak şarkıları indirmelerinin önüne geçeceğe benziyor.

YouTube MP3 dönüştürme siteleri:

Online Video Conventer

youtube mp3

Dlnowsoft

youtube mp3 dönüştürücü

MP3-YouTube

youtube mp3 org

YouTube şimdilik, MP3 indirmek için en çok kullanılan üç siteyi engellemiş durumda. Bu hamlenin ilerleyen saatlerde diğer indirme siteleri için de yapılabilmesi söz konusu. Şu an bazı indirme siteleri hala çalışıyor gibi görünseler bile, ilerleyen saatlerde bu sitelerin de kullanılamaz hala gelmesi mümkün görünüyor.

Kaynak : https://torrentfreak.com/youtube-blocks-popular-mp3-stream-ripping-sites-190710/
144
13
9
5
2
Emoji İle Tepki Ver
144
13
9
5
2