Gördüğünüz Tüm Kahramanlıkları Unutun: Ziyaretçilerin Lunaparktaki Olası Faciayı Önledikleri Viral Video

67
28
18
7
1
Gördüğünüz Tüm Kahramanlıkları Unutun: Ziyaretçilerin Lunaparktaki Olası Faciayı Önledikleri Viral Video
Sosyal medyaya düşen bir video, saatler içerisinde viral hale geldi. Milyonlarca kullanıcıya ulaşmayı başaran videoda, bir lunapark faciasının nasıl önlendiği yer alıyordu.

İnternet ve sosyal medya kullanımının yaygınlaşmasıyla, hemen her gün yeni bir paylaşım viral hale geliyor. Dünyanın dört bir yanından internet kullanıcıları, büyük bir hızla yayılmaya başlayan görüntüler üzerine sayısız yorum yapıyor ve bu tür paylaşımları beğeni yağmuruna tutuyorlar. Şimdi sizlere, dün itibarıyla viral hale gelen bir videodan bahsedeceğiz. "Gördüğünüz bütün kahramanlıkları unutun" açıklamasıyla yapılan paylaşım, açıklamasını sonuna kadar hak eden türden.

Twitter ve Instagram gibi sosyal medya platformlarında yer alan bu görüntülerde, lunaparkta bir oyuncağa binmiş olan insanların görüntüleri yer alıyor. Bu durum oldukça normal. Normal olmayan şeyse lunaparktaki oyuncağın yerden kalkıyor oluşu. Konuyla ilgili resmi bir açıklama olmasa da kendi gözünüzle de görebileceğiniz üzere; söz konusu oyuncağın zemine oturmasını sağlayan ayaklar muhtemelen kırılmış ve bu da oyuncağın dengesiz bir şekilde hareket etmesine yol açıyor. İşte bu durumun neden olacağı potansiyel bir facia, koca yürekli bir grup insan tarafından engellendi.

Devasa bir facianın önlendiği o anlar

Yukarıdaki videoda da görebileceğiniz üzere, oyuncağı izleyen bazı insanlar bir sorun olduğunu anlıyorlar. Ancak ilk saniyelerde kimse bir şey yapmıyor. Ta ki bir adamın oyuncağın yanına giderek, aletin korkuluklarına asılana kadar... İşte o anlarda durumun farkına varan diğer lunapark ziyaretçileri de yardıma koşuyor ve oyuncağın devrilmesini engelliyorlar. Onlarca insanın hayatı, bir adamın devreye girerek diğer insanları da uyandırmasıyla kurtarılmış oldu.

Lunaparkta engellenen facia ile ilgili bir açıklama yapılmadı. Videonun ne zaman ve nerede çekildiği bilinmiyor. Ayrıca oyuncağın daha sonra tamir edilip edilmediği de net değil. Ancak farklı sosyal medya platformlarında paylaşılan bu video, on binlerce kullanıcının ilgisini çekti ve video, kısa sürede viral hale geldi. 

67
28
18
7
1
Emoji İle Tepki Ver
67
28
18
7
1