3500 Yılından Geldiğini Söyleyen Kadın: Uzaylılar Tarafından Hamile Kaldım

183
19
10
6
2
YouTube'da yayınlanan 8 dakikalık bir videoda bulunan kadın, 3500 yılından geldiğini ve bir uzaylıdan hamile olduğunu iddia etti. Kadın, 5 ay sonra yarı uzaylı yarı insan olan bir bebeği dünyaya getireceğini söylüyor.

Dünya genelinde tartışılan ve haklarında farklı söylentilerin olduğu konular bulunuyor. Bunlar uzaylılar ve zamanda yolculuk. Geçtiğimiz dönemlerde gelecekten geldiğini söyleyen insanlarla karşılaşmıştık. Hatta bunlardan sonuncusu Noah oldu ve işin sonunda böyle bir durumun olmadığı anlaşıldı. Bu kez gelecekten geldiğini söyleyen kişi ise çok daha farklı bir yaklaşım sergiliyor.

Gelecekten geldiğini söyleyen kişinin ismi Mary, hangi ülkeden olduğu bilinmiyor. Mary; 3500 yılından geldiğini, zamanda yolculuk yaptığını, uzaylılar tarafından rehin alındığını ve bir uzaylıdan hamile olduğunu söylüyor. Üstelik Mary'nin elinde bir de ultrason görüntüsü var.

uzaylı

YouTube'da 8 dakikalık bir video yayınlayan Mary, kimliğini gizlemek için yüzünü video boyunca gizliyor. Her şeyin 18 yaşında Paris'te başladığını anlatan Mary, o dönemlerde bir üniversitesinin kimya bölümünde olduğunu açıklıyor. İddialarına göre Mary, üniversitede gizemli bir oda keşfediyor ve bu odada bir zaman makinesi bulunuyor. Daha sonra Mary, bu zaman makinesi için üniversite bünyesinde çalışmaya başlıyor ve hayatı değişiyor. 20 kişilik bir ekibin içerisinde alınan Mary, 3500 yılına kadar zaman yolculuğuna çıkıyor ve o yıllarda bir savaşın çıktığını, bu savaş sırasında uzaylılara esir düştüğünü belirtiyor. 

Yaşadıklarını genel hatlarıyla anlatan kadın, detaylara girmek istemediğini çünkü yaşadıkları acının tarifinin olmadığını, birtakım deneylere, aşağılamalara ve işkencelere maruz kaldığını söylüyor. Radyoaktif madde ve manyetik dalgalar nedeniyle geri dönemediklerini söyleyen kadının en dikkat çekici iddiası ise bir uzaylıdan hamile kaldığını söylemesi. Mary, 5 ay sonra yarı insan yarı uzaylı bir bebeği dünyaya getireceğini söylüyor ve elindeki ultrason sonucunu gösteriyor.

gelecekten gelen kadın

Mary isimli bu kadının videosu, gelecekten geldiğini söyleyerek bazı kehanetlerde bulunan Noah'ın popüler edildiği YouTube kanalı ApexTV'de yayınlandı. Buda, Mary'nin sonunun da Noah'ınkine benzeyeceğinin düşünülmesine neden oluyor. İlerleyen dönemlerde, bu olayın aslının ne olduğu ortaya çıkacaktır.

ApexTV'de yayınlanan o videoyu hemen aşağıdan izleyebilirsiniz

Kaynak : https://www.dailystar.co.uk/news/weird-news/793295/time-travel-proof-woman-impregnated-alien-year-3500-baby-photo-evidence-weird
183
19
10
6
2
Emoji İle Tepki Ver
183
19
10
6
2