36 Bin Öğrencinin Kayıt Olduğu Python Programlama Kursu, Udemy’de 28 TL’ye Satışta

28
9
4
3
2
Online eğitim platformu Udemy, güncel ve işlevsel içeriklere sahip eğitim paketlerini oldukça uygun fiyatlara sunmaya devam ediyor. Sıfırdan ileri seviyelere kadar Python eğitimi alabileceğiniz 42 saatlik güncel bir kurs, Udemy’de 27,99 TL’lik kampanyalı fiyatıyla satılmaya başladı.

Python günümüzün teknoloji ve programlama dünyasının yükselen değeri. Global geçerliliği hızla artan ve yeni iş olanakları sunan Python kodlama dilini öğrenenlerin sayısı her geçen gün artıyor. Okuldaki eğitimin üzerine çıkmak ya da sektördeki vizyonunu genişletip, farklı beceriler kazanmak isteyenler Python dilini öğrenmek istiyorlar. Udemy’de bulunan yazılım ve programlama eğitimlerinin de işte bu konuda büyük bir avantajı var. 

Artık oturduğunuz yerde, 27.99 TL’ye sıfırdan ileri seviyeye Python kursu ile Python dilini ve programlamanın temellerini öğrenecek, uygulama ve yazılımlar geliştirebileceksiniz:

Şu anda 27.99 TL’ye satın alabileceğiniz ve tam 312 videolu dersten oluşan Python: Sıfırdan İleri Seviye Programlama (2019) kursunun toplam süresi 41 saat 44 dakika. En başında “Neden Python öğrenmeliyiz?” sorusuna yanıt vererek başlayan eğitim, “Python Programlarını .exe Dosyalarına Dönüştürme” içeriği ile son buluyor. Eğitmen Mustafa Murat Çoşkun, sık sık öğrencilere kendilerini nasıl geliştirebilecekleri konusunda tavsiyeler veriyor, kursun işe yaraması için bireysel çalışmaların önemini de vurguluyor. 

Ayrıca eğitimin içeriğinde 57 makale ve 68 indirilebilir destek içeriği bulunuyor.

Bugüne kadar yaklaşık 36 bin öğrencinin satın aldığı Python: Sıfırdan İleri Seviye Programlama (2019) kursu, 11 bini aşkın kişiden oy almış durumda ve 5 üzerinden 4,5 puana sahip. Udemy’deki en iyi yazılımcılık kurslarından birisi olduğunu buradan da anlamak mümkün oluyor.

Udemy’de eğitmenler tarafından sürekli güncel olarak tutulan eğitimler, son trendleri ve popüler teknikleri de sürekli öğrenciye aktarıyor. Üstelik satın aldığını eğitimin güncellemelerinden sürekli haberdar olabiliyor, bir daha ücret ödemiyorsunuz, eğitim ömür boyu sizin oluyor. Üstelik takıldığınız herhangi bir konuda eğitmene anında ulaşıp sorularınızı sorabiliyorsunuz.

Python: Sıfırdan İleri Seviye Programlama (2019) kursuna, 27.99 TL fiyatını kaçırmadan buraya tıklayarak kayıt olabilirsiniz.

28
9
4
3
2
Emoji İle Tepki Ver
28
9
4
3
2