51. Bölge Etkinliğine Katılacakların Sayısı 1.5 Milyonu Aştı

91
11
8
4
3
51. Bölge'ye baskın yapma etkinliği her geçen gün biraz daha popüler hale geliyor. Birkaç gün önce 1 milyon katılımcı sınırını aşan bu etkinlik, şimdi ise 1.6 milyon katılımcı sayısına ulaştı.

Sosyal medya birkaç gündür, Facebook'tan başlatılan bir kampanyayı konuşuyor. "Caps" olarak isimlendirilen gönderileri paylaşarak kullanıcıları eğlendirme amaçlı bir sayfa tarafından oluşturulan bu etkinlikte, ABD hükümetinin uzaylılarla ilgili çalışmalar yaptığı ve bilgileri sakladığı düşünülen 51. Bölge'ye baskın yapılması planlanıyor. "51. Bölge'yi Talan Edelim, Hepimizi Birden Durduramazlar" ismiyle başlatılan bu etkinlik, her geçen gün biraz daha ciddi bir boyut kazanmaya başladı.

ABD yönetimi tarafından sınırlandırılmış olan bu bölgeye giriş, normal şartlarda mümkün değil. Ancak bugüne kadar sayısız tartışmaya, film ve diziye konu olan 51. Bölge'ye baskın yapmak isteyen insanlar, toplu bir şekilde alana giderlerse yetkililerin müdahale edemeyeceklerini düşünüyorlar. 

51. bölge

İnsanlar, 51. Bölge'nin içerisine girmeye kendilerini o kadar ikna ettiler ki sürekli olarak bu konuyla ilgili konuşuyorlar. Kimileri baskınla ilgili planlamalar yaparken kimileriyse yıllardır hayatımızda olan ve artık fenomen haline gelen GTA'da da bulunan bölgeye giderek, oyun içerisinde tatbikatlar yapıyor.

Etkinliğin başlatılmasının üzerinden neredeyse bir hafta geçti. İnsanlar bu etkinliğe yoğun ilgi gösterdiler ve bu etkinliğin katılımcı sayısı birkaç gün önce 1 milyona ulaştı. Şimdi ise bu etkinliğe katılacak olan insanların sayısı 1.6 milyonu geçmiş durumda. Çok kısa bir süre sonra katılımcı sayısının 2 milyon olması bekleniyor.

ABD hükümetinin de ciddiye aldığı bu Facebook etkinliği ile ilgili olarak neler yaşanacağını ilerleyen dönemlerde göreceğiz. Şu ana kadar hükümet yetkililerinden yapılan açıklamalar ise "Geleni vururuz." yönünde. 

Sizin bu konuyla ilgili düşünceleriniz nelerdir? ABD hükümeti bu kadar insanı öldürmeyi göze alabilir mi? Konuyla ilgili başlattığımız ankete aşağıda bulunan ilgili haber bölümünden ulaşabilir, oyunuzu kullanabilirsiniz.

Kaynak : https://comicbook.com/movies/2019/07/17/storm-area-51-raid-2-million-guests-responses/
91
11
8
4
3
Emoji İle Tepki Ver
91
11
8
4
3