Başrolünde Brad Pitt'in Yer Aldığı Bilim Kurgu Filmi Ad Astra'nın IMAX Fragmanı Yayınlandı

19
13
3
2
0
Başrolünde Brad Pitt'in Yer Aldığı Bilim Kurgu Filmi Ad Astra'nın IMAX Fragmanı Yayınlandı
Kadrosunda Brad Pitt, Liv Tyler, Tommy Lee Jones gibi isimleri barındıran gizem, bilim kurgu türündeki Ad Astra filminin IMAX fragmanı paylaşıldı. 20 Eylül’de ülkemizde de vizyona girecek olan filmin yeni fragmanı, filmle ilgili bazı şeyleri de açıklığa kavuşturuyor.

Walt Disney şirketi, bu sene 20th Century Fox’tan aldığı filmler yüzünden biraz hayal kırıklığına uğramış olsa da bilim kurgu, gizem türündeki Ad Astra bu hayal kırıklığını giderecek gibi görünüyor.

"We Own the Night" ve "The Immigrant" gibi filmlerin başında bulunan James Gray tarafından yönetilen Ad Astra, Brad Pitt tarafından canlandırılan Roy McBridge karakterinin Tommy Lee Jones tarafından canlandırılan kayıp babasını aramak üzerine çıktığı görevi anlatacak. Dış Güneş sisteminde kaybolmuş bir adamı aramanın neden bu kadar önemli olduğu henüz net olmasa da yayınlanan IMAX fragmanı, bize birkaç ipucu sunuyor. Ayrıca fragmandan gördüğümüz kadarıyla filmin görsel yönünün de oldukça güçlü olduğunu söylemek gerekiyor.

Ad Astra'nın konusu:

Filmin IMAX fragmanında gördüğümüz üzere Roy’un görevi; sadece Dünya’yı değil tüm Güneş sistemini tehdit eden, kontrolden çıkmış antimadde tepkimesini durdurmak. Roy’un babasının da bir şekilde bundan sorumlu olduğuna inanılıyor. Tabii yönetmenin James Gray olduğu düşünülürse bu konunun öyle alelade bir şekilde işlenmeyeceği konusunda emin olabiliriz. Muhtemelen filmin anlatımında derinlikler bulunacak.

Ad Astra'nın oyuncu kadrosu:

Yeni fragmandan öğrendiğimiz bir diğer şey ise Roy’un babasının çalışma arkadaşını canlandıracak olan ve tekrardan bir uzay görevine çıkacak olan Donald Sutherland oldu. Ayrıca Sutherland’in karakterinin “Buradaki düşman, bir insan ya da bir şey değil. Sonsuz boşluk” repliği de filmin nasıl olacağıyla ilgili ipucu veriyor.

Filmde yer alacak olan bir diğer oyuncu; Lord of the Rings’ten de oldukça yakından tanıdığımız, bu filmde de Roy’un karısını canlandıracak olan Liv Tyler olacak. Fragmanda gördüğümüz bir oyuncu olan Ruth Negga’nın ise nasıl bir role sahip olacağını kestirmek oldukça zor. Filmin hem yönetmenliğini hem de senaristliğini üstlenen James Gray’e senaryo yazımı konusunda ortaklık eden diğer isim ise Fringe’ten de tanıdığımız Ethan Gross.

Kaynak : https://www.slashfilm.com/imax-ad-astra-trailer/
19
13
3
2
0
Emoji İle Tepki Ver
19
13
3
2
0