SON DAKİKA: Akbank, Bugün ve Yarın Öğle Tatili Olmaksızın Sabah 9'dan Akşam 7'ye Hizmet Verecek

102
34
7
4
4
Resmi Twitter hesabı üzerinden yeni bir açıklama daha paylaşan Akbank, 'Akbank İnternet' ve 'Akbank Mobil'in yeniden hizmete başladığını duyurdu. Böylece Akbank'ın tüm hizmet kanalları yeniden hizmete açılmış oldu.

Türkiye'nin en büyük bankalarından biri olan Akbank, 6 Temmuz Salı sabahından bu yana devam eden hizmet kesintisini nihayet çözüme kavuşturmuş gibi görünüyor. Geçtiğimiz saatlerde ATM’lerinin yeniden hizmet vermeye başladığını ve kartlı işlemlerin tüm ATM’lerden ve üye iş yerlerinden gerçekleştirilebileceğini açıklayan Akbank, şimdi de mobil ve internet bankacılığı hizmetlerinin geri geldiğini duyurdu.

Akbank tarafından konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, "Akbank İnternet ve Akbank Mobil'in de devreye girmesi ile birlikte tüm kanallarımız hizmete açıldı. Kanallarımızı titizlikle yakından izlemeye devam ediyoruz. Mağduriyet yaşayan müşterilerimizden ve paydaşlarımızdan bir kez daha özür dileriz. Müşterilerimiz mağduriyetlerinin giderilmesi için aldığımız önlemlere Akbank.com'dan ulaşabilirler" ifadelerine yer verildi.

Akbank'tan yeni açıklama: Sabah 9'dan akşam 7'ye hizmet vereceğiz

akbank hizmet açıklama

Şubelerimiz, 8-9 Temmuz 2021 tarihlerinde müşterilerimize öğle saatleri de dahil olmak üzere 09.00-19.00 arasında kesintisiz hizmet verecektir.

Akbank'ın internet ve mobil bankacılık hizmetlerinin yeniden devreye girmesiyle ilgili olarak paylaştığı açıklama şu şekilde

akbank internet mobil açıklama

 

ATM’ler ve Müşteri İletişim Merkezi de Hizmete Açıldı

Akbank, Twitter hesabından art arda yaptığı paylaşımla ATM’lerinin hizmete açıldığını duyurdu. Bankanın açıklaması şöyle: “ATM’lerimiz yeniden hizmet vermeye başladı. Kartlı işlemlerinizi, tüm ATM’lerimizden ve üye iş yerlerinden gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca 12.07.2021 tarihine kadar tüm diğer banka ATM’lerinden Akbank Kart’ınızla yapacağınız para çekme ve yatırma, kredi kartı borç ödeme ve görüntüleme işlemlerinden diğer bankalar tarafından alınan ücretler iade edilecektir. Diğer kanallarımız kullanıma açıldıkça konuyla ilgili sizleri bilgilendirmeye devam edeceğiz.“

Banka, ilk tweet’inden birkaç dakika sonra yaptığı paylaşımla müşteri iletişim merkezlerinin de hizmete açıldığını duyurdu. Bankanın ikinci açıklamasında da şu ifadelere yer verildi: “ATM’lerimizin ve kartlı işlemlerin devreye girmesinin ardından Müşteri İletişim Merkezimi de hizmet vermeye başladıKonuyla ilgili gelişmeleri paylaşama devam edeceğiz. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

102
34
7
4
4
Emoji İle Tepki Ver
102
34
7
4
4