18 Yıl Sonra Süper Lig'e Yükselen Altay ile Kripto Para Borsası ICRYPEX Arasında Anlaşma İmzalandı

9
2
1
1
0
Teknik direktör Mustafa Denizli yönetiminde 18 yılın ardından Süper Lig'de mücadele edecek futbol kulübü Altay'ın forma sponsorlarından biri, kripto para borsası ICRYPEX oldu. Altay ve ICRYPEX anlaşması bugün imzalandı.

Hem yerli hem de yabancı kripto para borsaları, spor dünyası ile yakınlaşmaya devam ediyor. Ekibinden yazılım sistemlerine kadar her şeyin yerli kaynaklarla hayat geçirildiği kripto para borsası ICRYPEX, yıllar sonra yeniden Süper Lig'de top koşturacak Altay ile anlaşmaya vardı. ICRYPEX'in adı, artık Altay'ın yeni sezon formalarında, futbolcuların kollarında yer alacak.

Sponsorluk anlaşmasının resmiyete döküldüğü imza töreni, Altay'ın İzmir, Gaziemir'deki Vali Kutlu Aktaş tesislerinde gerçekleştirildi. Altay Başkanı Özgür Ekmekçioğlu, Altay Yönetim Kurulu Üyeleri, ICRYPEX CEO'su Gökalp İçer ve Genel Müdür Ezgi İçer katıldı. 

ICRYPEX'in adı, yeni sezonda Altay'lı futbolcuların kolunda yer alacak:

icrypex altay

Anlaşmanın ardından Altay Başkanı Özgür Ekmekçioğlu, “18 yıl aradan sonra Süper Lig’de vereceğimiz mücadelede yanımızda olacak tüm kurum ve kuruluşlara desteklerinden ötürü teşekkür ederim. Bu bir sponsorluk anlaşması ancak ilklerin takımı Büyük Altay, ICRYPEX ile kurduğu paydaşlıkla yatırım dünyasının yükselen değeri Fan Token projelerine ilerleyen süreçte bir yenisini ekleyecek." açıklamasında bulundu.

Sözlerine Altay'ın 106 yıllık geçmişe sahip bir spor kulübü olduğunu söyleyerek başlayan ICRYPEX CEO'su Gökalp İçer, "Türkiye'de futbolun oynanmaya başladığı tarihlerden itibaren birikimiyle adından söz ettiren Altay'ın bu yıl Süper Lig'e tekrar yükselmesini büyük bir sevinçle karşıladık. ICRYPEX olarak bu süreçte desteğimizle AltayIın yanında olmak istedik. Bu vesileyle birlikteliğimizde emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ederim. Zorlu müsabakalara sahne olacak 2021-2022 sezonunun taraftara ve tüm camiaya başarılar getirmesini diliyorum." ifadelerini kullandı.

Kripto para borsası ICRYPEX hakkında:

2018'de Gökalp İçer tarafından İstanbul, Maslak'ta kurulan ICRYPEX; Türkiye, Güney Doğu Asya ve Kuzey Amerika'da genişletilen bir Türk kripto para borsası projesi. Saniyede 1500 işlem kapasitesine sahip olan ICRYPEX'in alt yapısı ile bir işlemin süresi 10 milisaniyenin altına düşüyor. Ayrıca kripto para piyasaları hakkındaki güncel gelişmeleri kullanıcıları ile paylaşan, yatırımcılara uzman desteği sunan, 7/24 müşteri temsilciliği hizmeti veren ICRYPEX, kendisini yenilikçi bir borsa olarak tanımlıyor. 'FA güvenlik sistemini kullanan borsanın müşterilerine vadettiği en önemli detay ise yüksek güvenlik. 

9
2
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
9
2
1
1
0