Ant-Man 3'ün Vizyon Tarihi İçin 2022 Yılı İşaret Edildi

9
3
2
1
0
Ant-Man serisinin yönetmenliğini üstlenen Peyton Reed ile röportaj yapan Yahoo Entertainment, Ant-Man 3'ün vizyon tarihi için 2022 yılını işaret etti. Marvel ise şimdilik bu haberi onaylamadı ve film için resmi bir tarih paylaşmadı.

Bu yılın başlarında, Ant-Man 3'ün geliştirilme aşamasında olduğu ve Marvel Studios'un 4. Faz programının bir parçası olduğu duyurulmuştu. Devam eden koronavirüs pandemisi nedeniyle Walt Disney Company'nin birçok yeni yapımın vizyon tarihini değiştirmesinin ardından Ant-Man 3'ün geleceği ve vizyon tarihi merak edilir olmuştu. Görünüşe göre Marvel, serinin yeni bir filmi için bir tarih belirledi.

'Ant-Man' ile 'Ant-Man ve Wasp' filmlerinin yönetmenliğini üstlenen ve serinin üçüncü filmi için geri dönen Peyton Reed, geçtiğimiz günlerde Yahoo Entertainment ile yaptığı bir röportajda ilk iki filmden ve bunların üçüncü filmi nasıl etkilediğinden bahsetti. Üçüncü film sorulduğunda ise Reed, "Hikâyeyi çözdük, henüz hiçbir şey resmi değil ama sessizce çalışıyoruz. Salgınla mücadele etmeye çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.

Ant-Man 3'ün vizyon tarihi için 2022 yılı işaret edildi:

Ant-Man 3

Röportajı yayınlayan Yahoo, makalenin sonunda Ant-Man 3 filminin 2022 yılında yayınlanacağını belirtti. Esasında yönetmen Peyton Reed, yapılan röportajda film için herhangi bir tarih belirtmedi ancak Yahoo'nun Ant-Man 3'ün vizyonu için planlanan tarihi duymuş olması muhtemel görünüyor. Ayrıca Marvel'ın şimdilik bu haberi onaylamadığını ve Ant-Man 3 için resmi bir çıkış tarihi paylaşmadığını da belirtelim.

Ant-Man 3'ün 2022 yılına dahil edilmesi, Marvel'ı oldukça yoğun bir yıl beklediği anlamına geliyor zira şirketin o yıl gösterime girmesi planlanan dört filmi bulunuyor: Thor: Love and Thunder (Şubat 2022), Doctor Strange'in the Multiverse of Madness (Mart 2022), Black Panther 2 (Mayıs 2022), Captain Marvel 2 (Temmuz 2022).

Ant-Man 3'ün çalışmalarına Haziran 2021'de başlanması bekleniyor. Projeyle ilgili detaylar şimdilik gizli tutulsa da senaryonun Jeff Loveness (Rick and Morty) tarafından kaleme alındığını biliyoruz. Filme dair önümüzdeki günlerde yeni gelişmeler ortaya çıkarsa sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz. Yaşanan gelişmelerden haberdar olmak için takipte kalın.

Kaynak : https://thedisinsider.com/2020/08/28/ant-man-3-2020-release/
9
3
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
9
3
2
1
0