Tüm Apple Servislerini Bir Araya Getirecek Apple One, Bir Kez Daha Ortaya Çıktı

15
12
2
2
1
Apple'ın birden fazla servisine abone müşterileri için sunacağı Apple One abonelik paketleri, Apple Music'in son beta uygulamasının kodlarında ortaya çıktı.

Geçtiğimiz az Bloomberg tarafından paylaşılan bir haber, Apple’ın; Apple Music, Apple TV+, Apple Arcade, Apple News+ gibi dijital servislerini bir araya getirecek Apple One adında bir abonelik paketi üzerinde çalıştığını öne sürüyordu.

O günden bu yana Apple One ile ilgili hatrı sayılır somut bir kanıt göremedik ancak Apple Music uygulamasının 3.4.0 beta sürümünde gerçekleştiren bir keşif, Apple’ın abonelik servislerini birleştirme konusunda gerçekten bir çalışma içerisinde olduğunu gösteriyor.

Apple Music, Apple One aboneliklerine dahil olacak

apple one

Apple Music 3.4.0 beta uygulamasında bulunan Included in Apple One %s” ve “Subscription Bundle %s kodu, Apple Music’in Apple One’da dahil olacağını ve Apple One’ın bir abonelik paketi olacağını açık bir şekilde gösteriyor.

Dahası, kodlarda yazan Your Apple Music subscription will be included in Apple One starting %s. You will not be charged for both subscriptions. ifadeleri ile mevcut Apple Music abonelerinin Apple One abonesi olduklarında Apple Music ile Apple One’a ayrı ayrı ödeme yapmayacağı da açık bir şekilde ifade ediliyor.

Android üzerinden Apple One abonesi olup olamayacağınız bilinmiyor

apple one abonelik

Ayrıca yine Apple Music 3.4.0 betanın kodlarında bulunan You can manage your Apple One subscription using your iPhone, iPad, Apple TV or Mac. ifadesi, Apple One aboneliklerini yönetmen için bir iOS, MacOS ya da tvOS cihaza ihtiyacınız olacağını gösteriyor. Android bir cihaz üzerinden Apple One aboneliklerinin yönetimine dair herhangi bir ifade ise bulunmuyor.

Şu ana kadar Apple One ile ilgili olarak ortaya çıkan söylentiler; Apple Music ve Apple TV+’ı bir araya getiren temel paketlerin ve bu hizmetlere ek olarak Apple News+, Apple Arcade ve iCloud depolama alanı içeren üst düzey paketlerin olacağını öne sürüyordu. Apple’ın 15 Eylül’dek iPhone 12 lansmanı ile birlikte Apple One’ı da duyurması muhtemel.

Kaynak : https://9to5google.com/2020/09/10/apple-one-music-unified-subscription-apk-insight/
15
12
2
2
1
Emoji İle Tepki Ver
15
12
2
2
1