Apple, Tamamen Su Üzerinde Duran İlk Mağazasını Singapur'da Açıyor

52
10
5
4
0
Apple, ilerleyen günlerde Singapur'da yeni bir mağaza açacak. Singapur'daki üçüncü perakende mağazası olacak bu mekanı benzersiz kılan şey, tamamen su üzerinde oturuyor olması. Mağaza, Apple için bir ilk niteliğinde.

ABD merkezli teknoloji devi Apple, kısa bir süre sonra Singapur'daki üçüncü mağazasını açacak. Yaşanan gelişme, buraya kadar çok da önemli olduğunu düşünebilirsiniz. Haklısınız da ancak bu mağazayı benzersiz kılan bir detay var. Bu detay, Apple'ın Singapur'daki yeni mağazasının tamamen su üzerine oturacak olması. Bu tür bir mağaza, Apple için bir ilk niteliğinde.

Apple, zaman zaman açtığı mağazalarda oldukça farklı mimariler kullanıyor. Ancak Singapur Körfezi'nde yer alan "Marina Bay Sands"teki mağaza, bugüne kadarki tüm Apple mağazası tasarımlarını unutturacak türden. Peki bu mağaza nasıl görünüyor ve tüketiciler, nasıl bir mimari yapıyla karşılaşacaklar?

Apple'ın Singapur'daki yeni mağazası işte böyle görünüyor

Apple

Apple'ın Singapur'daki su üzerinde duran mağazasına, tahtadan yapılan bir yolla geçiliyor. Kubbe benzeri bir yapıya sahip olan mağaza, körfezin suyunu yansıtabilen cam panellerle kaplı. Hava karardığındaysa bu mağaza, sıcak ışıklarla donatılmış lüks bir mekan gibi görünüyor. Şirket, su üzerindeki ilk mağazasıyla Singapur'daki müşterilerine benzersiz bir deneyim sunmaya hazırlanıyor gibi görünüyor.

Bir Apple sözcüsü tarafından yapılan açıklamalarda, bu mağazanın Singapur'daki ikonik bir yere inşa edildiği söyleniyor. Bu mağazanın da bir süre sonra ikonik hale geleceğini söyleyen sözcü, Apple'ın en iyi ürünlerine bu mağaza üzerinden erişilebileceğini söylüyor. Mağazanın açılış tarihi ile ilgili net bir açıklamada bulunmayan sözcü, "Yakında..." demekle yetiniyor.

Kaynak : http://www.iphonehacks.com/2020/08/apples-first-retail-store-water-open-singapore.html
52
10
5
4
0
Emoji İle Tepki Ver
52
10
5
4
0