Atom Bombası Gibi Spoiler: Avengers: Endgame'de Ana Kadrodan Birinin Öleceği Doğrulandı

69
20
12
6
2
Marvel ve Disney ne kadar uğraşırlarsa uğraşsınlar filme dair bütün spoilerların önüne geçemiyorlar. Bu seferki açıklama, filmde çalışan bir isimden geldi.

Marvel Sinematik Evreni’nde artık phase 3 olarak adlandırılan bölümün sonuna geliyoruz. 26 Nisan’da gösterime girecek olan Avengers: Endgame büyük merakla bekleniyor. 3 saat 2 dakika sürecek olan filmin öncesinde yapılan açıklamalar, kafa karıştırmaya ve heyecan yaratmaya devam ediyor.

Öncelikle belirtmeliyiz ki bu haberde, filme dair olası bir sürprizbozan var. Filmin detayları hakkında bilgi almak istemiyorsanız diğer haberlerimize bakmanızı tavsiye ediyoruz. Kazara bir şeyler görmemeniz için buraya bir resim koyuyoruz ki köprüden önce son çıkış olsun.

Filmin galasına artık 1 aydan daha az bir süre kaldı. Bugüne kadar olan süreçte çeşitli kaynakların açıklamalarını dinledik, filmin fragmanı ile heyecanlandık, yapılan açıklamalarda neyin gerçek neyin sahte olduğunu merak ettik.

Marvel ve Disney de filmin üzerindeki gizemi korumak için ellerinden geleni yaptılar ancak bu kadar büyük bir filmin pek çok parçası var ve her şeyi kontrol etmek bu devler için bile imkansız. Oyuncaklardan senaryo hakkında bilgi aldığımız, hikayenin önemli noktalarını gördüğümüzü biliyoruz. Şimdi ise yeni bir sürpriz bozan var. Bu defaki açıklama İspanya’dan geliyor.

İspanyol blogu Unocero’nun MVS Noticias ile yaptığı radyo röportajında aktör Sergio Zurtia, adeta atom bombası gibi bir sürprizbozan açıkladı. Zurtia, filmin İspanyolca dublajında Rocket’i seslendiriyor.

Filmden sonra bazı karakterlerin geri döneceğini biliyoruz. Bazı karakterlerin de bir sonraki evrede çekilecek filmlerde olmayacaklarına dair bilgimiz var. Aramızdan ayrılması en muhtemel isimler olarak ise Chris Evans’ın canlandırdığı Steve Rogers/Captain America ve Robert Downey Jr.’ın canlandırdığı Tony Stark/Iron Man var.

Zurtia, radyo röportajında “Film sizi kahkahalardan gözyaşlarına sürüklüyor. Önemli bir karakter ölüyor. Daha fazlasını anlatamam.. çok fazla oldu. Şimdiden çok şey söyleyip söylemediğimi bilmiyorum.” diyor. (Metin makine çevirisi olduğu için bazı yerlerde aksaklıklar var. Editörleriniz sizin için nelere katlanıyor görün.)

Zurtia halihazırda çok şey söylemiş olmasından dolayı olsa gerek, film hakkında biraz daha konuşmaktan geri durmuyor. “Film yoğun ve güzel görünüyor. Rocket artık başka bir kafada. Rocket her zaman sinirli ve bir şeylere ateş ediyor, sonrasında kara kara düşünüyor. Dahası, bir noktada Rocket gerçekten çok üzülüyor ve normalde O’na o şekilde söylendiğinde kızdığı şeylerin söylenmesine aldırış etmiyor (ya da normalde söylenmesine aldırış etmediği şeylerin O’na her zaman söylenmesine kızıyor. Makine çevirisi olduğu için bu kısım çok kesin değil.)

Aktör daha sonra “Roket ve şey arasında bir diyalog var… hayır, sanırım daha fazlasını söyleyemem.” Zurtia Rocket’in kiminle konuştuğunu söylemiyor ancak Rocket muhtemelen GotG 3’te de aramızda olacak. Zurtia’nın adını söyleyemediği isim için endişelenmek daha mantıklı.

Zurtia, “Geri döndürülemeyecek şeyler var,” diyor, “çok ilginç, Thor’a olan şey çok ilginç.”

Thor, nam-ı diğer korsan melek adam ve Rocket, nam-ı diğer tatlı tavşan Avengers: Infinity War’da adeta kanka olmuştu. Haliyle bu iki açıklamayı bağdaştırmak mümkün. Her ne kadar Thor’un hayatta kalacağından insanlar epey emin olsa da Russo kardeşlerin seyircileri şaşırtmayı sevdikleri biliniyor.

Kahramanların kaderi, 25 Nisan’da film vizyona girdiğinde açıklığa kavuşacak. O zamana kadar her şey, bu haberdeki açıklamalar da dahil bir aldatmaca olabilir.

Kaynak : https://bgr.com/2019/03/28/avengers-endgame-spoilers-insider-confirms-death-of-main-character/
69
20
12
6
2
Emoji İle Tepki Ver
69
20
12
6
2