Babalar Gününe Özel Hazırlanan En Duygusal 13 Reklam Filmi

13
4
4
1
1
Babalar Gününe Özel Hazırlanan En Duygusal 13 Reklam Filmi
Bu yıl 20 Haziran’da kutlayacağımız Babalar Günü nihayet geldi çattı. Birçok ünlü markanın Babalar Günü’ne özel olarak yayınladığı, bir yandan güldürürken bir yandan da içimizi cız ettiren reklam filmlerini derledik.

Birçok ülkede haziran ayının üçüncü pazarında kutlanan Babalar Günü nihayet geldi çattı. Elbette ailemize karşı sevgimizi dile getirip güzel hediyeler almak için illa özel bir günü beklemeye gerek yok ancak yüzlerce kişi bu gün için hediyesini erkenden hazır etmiştir bile. Eğer hala almadıysanız, biraz geç gelecek olsa da buradaki listemizden babanızı hala mutlu edecek ürün önerilerine bakabilirsiniz.

Tekstil, teknoloji, kozmetik fark etmeksizin onlarca marka, hem Babalar Günü'nü kutlamak hem de marka kimliğini yansıtmak amacıyla her yıl birbirinden farklı reklam filmleri yayınlıyor. Bu reklam filmleri kimi zaman komik, kimi zaman eğlenceli, kimi zaman da son derece hüzünlü ve duygusal olabiliyor. Biz de bugüne kadar Babalar Günü için yayınlanmış reklam filmlerini bir liste haline getirerek birlikte bir duygu seli yaşayalım istedik.

Prima (2015)

Dünyaca ünlü bebek bezi firması olan Prima, 2015 yılında yayınladığı reklam filminde babalar ve çocukları arasında yaşanan gerçek anılara yer vererek, babaların evlatları üzerindeki emeklerini olabildiğince sevimli bir şekilde yansıttı. Prima’nın bu reklamı, SesliHarfler adlı ajans tarafından yapıldı.

Vestel (2015)

Yalan yok, evden uzakta olduğumuz çoğu zamanda ilk aradığımız kişi genellikle annemiz olur ve babalarımız da bu duruma belli etmeseler de biraz bozulur. Türkiye’nin en güçlü markalarından Vestel de BLAB reklam ajansı işbirliği ile “Aranmayan Babalar” adlı reklam filminin içerisine hem biraz hüzün hem de minik espriler katmış. 

Aygaz Otogaz (2015)

Aygaz Otogaz, The King adlı ajansla birlikte mangal yakmaktan futbol oynamaya, araba sürmekten lavabo tamir etmeye kadar hem babalarımızın marifetlerini hem de onların komik sakarlıklarını son derece eğlenceli bir dille ekrana yansıtmayı başarmış.

Yapı Kredi (2015)

Yapı Kredi Bankası’nın Wanna Digital reklam ajansıyla birlikte altına imza attığı bu reklam filmi, tek hayali Metin, Ali ve Feyyaz üçlüsüyle sahada top oynamak olan ancak yaşadığı sakatlıklar yüzünden futbolu erken vakitte bırakmak zorunda olan Haluk Duranoğlu’nun kızı sayesinde hayalini gerçekleştirmesini konu alıyor.

Garanti Bankası, Bonus (2017)

Garanti Bonus, Batesmotelpro imzalı “İçindeki Çocuğu Hiç Kaybetmeyen Babalarımıza” başlıklı yayınladığı reklam filmiyle birlikte televizyon karşısındaki insanlara bir baba ve kızının samimiyet ve eğlenmeye dayalı güven ilişkisini yansıtmıştı. 

Opet (2018)

Listenin en duygusal reklamlarından biri olan Opet’in Babalar Günü reklamı, arada kan bağı olmasa da en güvendiğimiz insanlarla aramızda baba-evlat ilişkisi kurabileceğimizi gösteriyor. Bu duygusal reklam filminin altında, Pure Digital adlı reklam ajansının imzası bulunuyor.

Joker (2019)

Anne ve bebek ürünleri üzerinde uzmanlaşmış Joker, 2019 yılında Babalar Günü için yayınladığı reklam filmiyle izleyen herkese duygusal anlar yaşattı. Joker, ne kadar severse sevsin sevgisini oğluna gösteremeyen ancak tüm bunların acısını torunuyla çıkarmaya başlayan bir babanın itiraflarını konu almış. Bu duygusal reklam filminin altına imzasını atan ajans ise PunchBBDO.

İş Bankası, Maximum Kart (2020)

İş Bankası, kullanıcılarına sunmuş olduğu kredi kartı Maximum Kart adı altında babaların çocuklarının doğumundan itibaren onlarla kurduğu duygusal ilişkiyi, kendinden sakındıkları çocuklarının bir gün yuvadan uçuş hikayesini anlatıyor.

Kiğılı (2019, 2021)

Erkek giyim üzerine Türkiye’nin en çok satan markalarından biri olan Kiğılı, konu duygusal bir reklam filmine gelince gayet başarılı işlere imza atıyor. 2019 yılında yayınlanan Babalar Günü reklamında bizi onca zahmetle büyüten babalarımıza karşı kırgın olmamamız gerektiği öğretilirken, ikinci reklam filminde de babasına dede olacağını haber vermek üzere gelen bir oğul ve babanın duygusal konuşmaları yer alıyor. 

Babalar Günü için özel olarak hazırlanmış diğer reklam filmleri: 

ING Bank 

QNB Finansbank

Vodafone

Oppo

13
4
4
1
1
Emoji İle Tepki Ver
13
4
4
1
1