Batman’in Sesi Olarak Bilinen Kevin Conroy, Bruce Wayne’i Oynayacak

20
6
3
2
1
Dünya üzerinde yaşlı Bruce Wayne’i oynayacak bir tane insan vardır, o da Kevin Conroy’dur. Neyse ki CW, Crisis on Infinite Earths’te rolü Kevin Conroy’a verdi.

Kevin Conroy, İngilizce konuşulan her yerde tartışmasız şekilde Batman’in sesidir. İlk olarak Batman: The Animated Series adlı yapımda Bruce Wayne/Batman’i oynayan aktör, daha sonra filmlerde de gördüğümüz Bruce Wayne ile Batman’in farklı şekillerde konuşması konseptinin de mucididir. Kendisi Batman: The Animated Series, The new Batman Adventures, Batman Beyond (Yaşlı Bruce Wayne olarak), Justice League ve Justice League Unlimited’da ve pek çok oyun ve animasyon filmde de karakteri seslendirdi. 

kevin-conroy-batman

CW, DC çizgi romanlarındaki en önemli hikayelerden biri kabul edilen Crisis on Infinite Earths’ü Arrowverse adlı dizi evreninde anlatmaya hazırlanıyor. Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan CW yetkilileri, hayranların yoğun baskısına karşı koyamadı ve Televizyon Eleştirmenleri Birliği’nin yaz etkinliğinde yaptığı açıklama ile Kevin Conroy’un ihtiyar Burce Wayne’i canlandıracağını açıkladı. 

Seride Black Lightning karakterleri de yer alacak. Ayrıca oyuncu kadrosuna göre Brandon Routh’u Süperman olarak görebiliriz. Burt Ward’ı da CW ekranlarında göreceğiz. Kendisi Robin olarak da biliniyor. 

Crisis on Infinite Earths, bu sezon CW’de yayınlanacak olan DC dizilerini kasıp kavuracağa benziyor. 

Kaynak : https://io9.gizmodo.com/kevin-conroy-will-finally-get-to-play-a-live-action-bru-1836952265
20
6
3
2
1
Emoji İle Tepki Ver
20
6
3
2
1