5
2
0
0
0

Günümüzde amiral gemisi seviyesinde akıllı telefonların fiyatları birçoğumuzun cebini yakıyor. Öyle ki üst segmentte yer alan son model cihazlar 10 bin, hatta 15 bin lira bandını çoktan aşmış durumda. Hal böyle olunca gerek internette gerekse mağazalarda uygun fiyatlı bir telefon arayışı içerisine giriyoruz.

Bu videomuzdaysa Webtekno olarak bir günlüğüne telefoncu olduk. İlk iş olarak kapıya Webtekno GSM yazılı kağıdımızı yapıştırarak işe koyulduk. Ardından tezgahımıza geçip gelen müşterilere telefon, kulaklık ve türlü çeşit teknolojik cihaz satmaya çalıştık. Her ne kadar pazarlıkta pek iyi olamasak da telefon ararken bize denk gelen takipçilerimizle güzel anlar yaşadık.

Garantisi benim kardeşim:

Bir günlük Webtekno GSM maceramızda misyonumuz müşterileri hiçbir zaman mağdur etmemek üzerine kuruluydu. Dolayısıyla gelen tüm müşterilerimize “Garantisi benim kardeşim” ilkesini benimseyerek satış yaptık. Hatta 2. el telefon satarken esnaf modunu açıp tavla bile oynadık.

Peki, dükkânı batırdık mı? Günün sonunda ciroyu hesapladık ve hiç de fena olmayan bir satış yaptığımızı gördük. Tüm bunlar ve daha fazlası için hemen yukarıdan videomuzu izleyebilir, bunun gibi daha fazla içeriğe ulaşmak için sitemizi ve YouTube kanalımızı takip edebilirsiniz.

5
2
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
5
2
0
0
0